petarkrsmanovic
Član
Original, ali navarivan koliko vidim. Ovi kverneland IMTovci postali samo takva atrakcija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste, to je sifra kverneland raonika. Koja ti je sifra daske?
Poslato sa LDN-L21 uz pomoć Tapatoka
Znaci nije ista kao kod mene na 757, izgledom su slicne. Moja je 063261.
Kad sam uzimao pero za plug, nije niko verovao ta postoji imt sa kverneland daskama, na vise mesta u gradu niko nije znao za tako nesto, cak je jedan zvao fop becej posto je mislio da ga zajebavam, i ovi iz fopa isto kazu da nisu nikad culi za tako nesto... Na kraju uzeto u Mikronu po sifri.
Poslato sa LDN-L21 uz pomoć Tapatoka
Ovo si verovatno procitao broj sa pera daske. I kod tebe bi morao da bude broj kao i kod LTZ tj 063261.Mislim da je 053387
Sreo se uzivo sa clanom Rade037, pa mu je ovaj objasnio neke stvari oko IMT plugova, stelovanja, i oranja generalno. Tada ga je dodirnula bela svetlost. Shvativsi u kolikoj je zabludi godinama ziveo, clan Bobo se od sramote ne sme pojaviti na forumu.Ljudi nema nam dugo na forumu da se oglasi Bobo iz Požege,jel živ?
Ovog Petra boli glava...oce to.Sreo se uzivo sa clanom Rade037, pa mu je ovaj objasnio neke stvari oko IMT plugova, stelovanja, i oranja generalno. Tada ga je dodirnula bela svetlost. Shvativsi u kolikoj je zabludi godinama ziveo, clan Bobo se od sramote ne sme pojaviti na forumu.