petarkrsmanovic
Član
Brate, da ti nisi onaj phoenixfendt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako hoćeš dođi, daći ti one deflektore od OLT-a da probas sa njima. Pasuju šraf na šraf na 756. Kad završiš oranje ove godine ti mi ih vrati jer hoću da ih ostavim ako nekad nađem trobrazdni plug za sebe. Treba ih samo očistiti od rđe, kupiću i one šmirgle za brusilicu jer ih i ja kad tad moram srediti, tvoje je samo da ih uglačaš ako imaš malu brusilicu.
Takvo stanje je i najbolja kupovina...te daske su svakako lose,ravne...odmah se skinu stare,kod kovacke radionice narucis da urade po uzorku daske koje su zavijenije i za male pare dobije se plug koji je veoma jak,a zaorava kao neke mnogo ozbiljnije marke plugova.
Bobo,nasao sam informacije o ovom plugu. U pitanju je Pierce New Ireland plug, radjen u saradnji sa Bamfordom. E, sad, da li postoji neka povezanost Bamforda i Kvernelanda, ti znas bolje nego ja.Nema ni ram. Samo je slicno ali ima ih takvih koliko hoces.
Koliko mi je poznato da je geometrija ramova IMT plugova kopirana s norveskih Kverneland plugova i zato su prvi imali okrugle ramove, a kasnije "unaprijedjeni" na cetvrtaste...
Bobo što se ljutiš.
Fahr je blizu ali naučiti će kad fino ore.
Zahvat se određuje pomjeranjem pluga po osovini.
Ručka pomjera koljeno naprijed nazad a time se određuje središte otpora pluga. Kad je središte otpora pluga na sredini tada nema sila koje gura traktor u lijevo ili desno.
Sent from my XT1092 using Tapatalk
Dali je neko kupovao raonike od ovog coveka i kakvog su kvaliteta? http://www.kupujemprodajem.com/Raonici-za-plug-24576342-oglas.htm
Ni meni nije potreban njegov savet....naprotiv.!!Lepo ja kazem a on se odmah ljuti
Ja znam i da orem i da si nastelujem plug meni ne treba pomoc oko toga![]()
Ja priznajem.!!Sada vas dva niste konstruktivni. Najveća vrlina je priznati vlastitu grešku.
Sent from my XT1092 using Tapatalk