Ja imam neki posavac jednobrazni..godiste 1990. Ore prilicno lepo...gde nemogu sa svojim Imt 754 onda je tu taj jednobrazni...kupio sam i zamenio mu grudi i raonik... ni od jednog nije pasovao pa mi je prodavac rekao da meni za moj jednobrazni Olt sve pase os Ratara 35 cm ili 14" i tako kupujem... Da se ne hvalim ali ore kako ga zakacis i kad nije nastelovan on ore i prilicno lako se vice...moj ferguson ga svuda vuce prvom brzom...orem sa njim za kikiruz i ledine..ostalo sa dvobraznim...Na njemu mi se ne svidja samo crtalo... Skoro sam stavljao slike...videlo se da ore lepo i kad nije bas dobro nastelovan...Nisam orao sa IMt jednobraznim ali ga ima moj komsija..vidim da ga ne upotrebljava dok ja oa mojim OLT om orem svake godine...vrlo sam zadovoljan...
- - - - - - - - - -
Od OLT proizvoda u dvoristu pored tog pluga imam i zadnju traktorsku kosacicu,mehanicku sejalicu za kukuruz i tanjiracu...sve je u besprekornom stanju posle mnogo godina rada...
- - - - - - - - - -
Od OLT proizvoda u dvoristu pored tog pluga imam i zadnju traktorsku kosacicu,mehanicku sejalicu za kukuruz i tanjiracu...sve je u besprekornom stanju posle mnogo godina rada...