Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Navari na stare platnu od gibnja i nema brige. Kod nas skoro svi tako rade, pa i ja. Kovac je za varenje platne, kovanje i klepanje, sto nije mali posao uzeo 3000din. Kad mi je rekao cenu, mislio sam mnogo, ali kad sam video kako je odradjeno, shvatio sam da to uopste nije mali posao i da je odlicno uradjenoJa raonike menjam skoro svake godine... Za cenu po kojoj ih uzimam nevredi zafrkavati se sa tupim raonicima...
Ciro nevaljaju ti raonici,slikaj ti meni plug sa strane sa ovim namontiranim raonicima.
Ne znam kako je kod vas po pitanju potrosnje raonika ali evo od kako sam kupio onaj vogel FOP jos uvijek raonici nisu ni odvrtani s pluga. leopard je orao dvije godine s raonicima koje sam dobio na njemu i jos bi za silu islo ali ja necu.
Ovaj jedan raonik sa slike kosta 95kn 12-13€ i trajat ce mi ohohohoho dugo tako da ne vidim smisla kupovati raonike koje moras svako malo nositi otkivati i zezati se. Ovako ih namontiram i zaboravim...