Lemken

Sad sam pročitao ovu temu o Lemken -u, pa onda ispade da ovaj nije toliko skup(oko 3000e.). Ali ovi podatcu o klirensu 75 i razmaku 95 da nije to malo. ????http://www.pik.ba/artikal/2292892/prodajem-plug-lemken-opal-090-suplje-daske

---------- Poruka napisana 10-03-12 u 22:37 ---------- Prethodna poruka je 07-03-12 at 19:35 ----------

Danas mi je nešto jasnije . Ovaj plug ima gredu 90 x90 NEKI imaju 110x 110 i tosu im te oznake...

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG] eto mog lemkena!!!!!!!!

Dali si ga pravio skroz iz pocetka novog ili si samo nesto povecavao-prosirivao.Vidim cilindri ruski,ako moze malo vise slika,koja je sirina i koliko si para ulozio dali se isplati praviti?Bas mi se svidja.Meni bi trebao siri pa se dvoumim dali da pravim ili ne?

da skroz od pocetka imam vise slika kod teme setvospremaci sirina je 6m al pravio sam i manje i vece, a da se ne isplati nebi ih ni pravio,....,

Na koju mislis? Ova sa zadnje slike to je tanjiraca, a ova iz sredine to je valjak koji se gura ispred traktora , a RD ili sejalica ide pozadi .

Ako ga bude rus vukao ima da se usija!

Slike na istoj strani se ne citiraju jer ružno izgleda i nema uopšte potrebe za time!

Poslednja izmena od urednika:
Ja se onda izvinjavam. Napisali ste Lemken opal 7 ali sada kada sam video slike i ja sam shavtio da je Vario.

Posto imam slab internet ucitala mi se samo prva slika pa sam na osnovi nje i gore navedenog teksta zakljucio. I onda sam se bolje zagledao i video VariOpal 7.

Nazad
Vrh