Bećarina pusta
Član
abro je napisao(la):U poredenju sa Kvederlandom, V&N sta mozes reci o njemu?![]()
Kverneland pa ...... pa onda V&N.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
abro je napisao(la):U poredenju sa Kvederlandom, V&N sta mozes reci o njemu?![]()
izvinjavam se ako nisam pojasnio dobro mislio sam na lemken prema fogelabro je napisao(la):U poredenju sa Kvederlandom, V&N sta mozes reci o njemu?![]()
Pa zavisi sta je krivo neke stvari mogu a neke ne da se ispravegabricn je napisao(la):imam lemken opal 110-trobrazdni obrtac i jedna strana mu je izgleda bila negde zapeta i nesto malo iskrivljena ali dovoljno da ne rade isto obe strane.Zanima me da li se neko bavi sa ispravljanjem pluga ili pluznog tela? i ako je moguce u mojoj blizini![]()
Pa dobro bar imas plugcinu .nego ko uvozi te plugove i slicne mene nesto zanima tako nesto slicnomiroslav78 je napisao(la):pa bila je dosta skupa...3700 eura u