Lemken

Ako se ne varam GANAT 110 4 brazde sam video u Kovilju kod jednog trgovca. Meni se ne svidja kako je resen sistem sigurnosnog srafa-na svim glavama je vareno i cackano oko toga. Inace, sve ostalo deluje OK i masivno.

Mačvanin 82 je napisao(la):
ima druže plugova puna Evropa! nemoj se sekiraš,pa ja sam Eberharda 3+1 prodao za 3700 al perverzija od pluga.
Da li suEberhard plugovi sa oznakom divlje svinje?

2hevosl.jpg

kod nas je jedan covek prodavao 2+1,pretpluznjaci,crtala,tockovi,dva creva klip 2700e!kazu da su to jedni od plugova koji se najlakse vuku!

Za njega sam planirao, i tako je i urađen(kao za sebe) međutim, sticajem okolnosti ide na doboš.... Eno ga u oglasima....

Kolika je tezina pluga?
[/quote]
e neznam tacno..po katalogu pise da je 707 kg..a ja ga nisam nosio da se meri. ali lako ga podize rus..netreba veliki gas..

Lala iz Banata je napisao(la):
Igore, bez ljutnje, al onaj Vari-Opal je za klasu bolji plug od ovog.
ma ne ljutim se,po cemu to zakljucujes?
Ovo je vislji plug puno puno vislji od varija deblja rama onamo je 100 ovde je 110 malko je duzi par centimetara,daske su nove mozda 300-400 jutara svega uzorale,raonici novi,predoraci su novi onamo je bilo dva ozuljana za menjanje,tocak vec istanjen,ovde je extra stanje,predoraci imaje dva meste za pomeranje onamo ima jedno.Eto sam sto nema vario sistem i sto su daske drugacije.No videcemo kad udje u brazdu kako ce zaoravati.

Nazad
Vrh