pio se amstel i nema mamurluka,extra zadovoljan,samo 1 casa kisele da se "procistim"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi od cega je mamurluk , nisu svi isti, i terapija nije ista.PIFTA je napisao(la):Klin se klinom izbija (al uvek jedan ostaje)
Mi smo istih godina pa se kapiramoMošorinac je napisao(la):Ljudi, samo dobar trening pomaze a mamurluk vremenom prodje,kad ustanes kao nov,jedino ako bas ne preterate,onda nista ne pomaze,znam imao sam tih problema.....
Kondak mi je i to nestoPIFTA je napisao(la):Koliko ja vidim da vi trosite vise nego trktori u teskim radovima
North ARMY je napisao(la):Mi smo istih godina pa se kapiramoMošorinac je napisao(la):Ljudi, samo dobar trening pomaze a mamurluk vremenom prodje,kad ustanes kao nov,jedino ako bas ne preterate,onda nista ne pomaze,znam imao sam tih problema.....
Oni kad ostare pa popiju par puta godisnje a nekad i redje e tad nastaje problem
Skroz taktički pogrešno Droga ko svaka druga. S vremenom raste tolerancija i potreba za istom. Verujte mi, hik
Farmer Bob je napisao(la):Meni je to danas trebalo,mada mislim da tu leka nema.Samo vreme da prodje.Ja danas samo jer juce bili na promocijju pa posle nastavili i eto.Danas glava kao kosnica....
Rece ja tebi BOJIN da ti nece dugo biti ovde sa kakvim si recima krenuoBOJIN je napisao(la):Kondak mi je i to nestoPIFTA je napisao(la):Koliko ja vidim da vi trosite vise nego trktori u teskim radovima