kalman 58
Član
Platio pre mesec dana i jos dan danas pise cekamo uplatu.Stize preko e upravePlatio , sada cekamo.Kako sada ide pojma nemam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Platio pre mesec dana i jos dan danas pise cekamo uplatu.Stize preko e upravePlatio , sada cekamo.Kako sada ide pojma nemam.
Stigao mi je SMS na broj tel. koji sam uneo kada sam unosio podatke o objektima da dokument mogu preuzeti na portalu, opštini ili u PoštiКако вам је обавештење са инструкцијама за плаћање стигло - Преко еУправе, поштом или на неки други начин?
Na portalu gde je u urađena prijava - https://prijava.svojnasvome.gov.rs/...DcuMjgyMzEzNzYzLjE3ODg4Njk0NzguMTc4ODg2OTUwNw..Gde tačno na portalu može da se pogleda taj dokument, treba komšiji da vidim, juče me zvao?
To i Ja mislim, moj slučaj je da imam plan i gomilu odobrenja i rađeno je u građevinskoj zoni, kuća je skoro završena pa bi trebalo da se uradi tehnički prijem i da se onda uknjiži.Nije legalizacija, samo upisivanje u katastru ko je vlasnik objekta da znaju kome da šalju račune.