Leđna prskalica na baterije

Ja juče kupio u woby hausu, 4300din,danas se već otplatila :)
6 punih prskalica nisam ni punio bateriju niti dopunjavao, odlična investicija,vredi svaki dinar
 
Hvala @zloocko. :ppozdrav:
To je ova

Uz nju, još sam u uži izbor stavio dvije slične sa Super Goldya

i dvije kombinirane (aku + ručno)

Problem je što HB Garden trenutno nije dostupna. Od ostalih me za sada najviše privlači posljednja (Ruris RS-2000).

@PG Krnac,​

bilo bi mi jako drago ako napišeš koju si kupio (proizvođač i model)
 
Mi uzeli Wurth "Farm". Isprskao 4 prskalice po 16l. Dobio razne nastavke. Sviđa mi se za voće, fino i jako baca maglu. Što kaže kolega, odmah se isplatila.
 

@zloocko,​

prskalica HB Garden Tools konačno stigla do mene. Uz nju su priložene upute na turskom jeziku. Pokušao sam na internetu pronaći upute u elektronskom obliku da ih google može prevesti, ali nisam uspio. Ako možeš pomoći hvala unaprijed.
Treba li akumulator prvo dopuniti?
Ne znam kakva je pumpa i smeta li joj ako radi bez tekućine?
 
Ja sam ga punio citavu noc prije upotrebe.A to za bez tekucine nemam pojma pa neces na prazno prskati.Kad nestane tekucine promijeni zvuk i onda stanes.A kad je ugasis stisnes da pritisak pusti van iz sistema .
 
Moze li ko da pomogne malo oko baterije to jest akumulatora..
Bivsi kolega mi se pozalio da mu nesto nije ok, proverio sam napon na akumulatoru daje ispod 1V znaci da se ispraznio i da mu nema pomoci...
E sada oznaka na starom akumulatoru jeste 6-dzm-12 sto treba da bude koliko nalazim po internetu Gel akumulator 12V i 16Ah (C20) / 12Ah (C2) sta god ovo u zagradama znacilo.

mOUYw8o.jpg



E sada u radnji sam mu pronasao neke ne znam kako da odredim da li su Gel ili nisu na jednima pise MF a na drugima pise Dry, takodje na kraju se razlikuje po oznakama A, B, BS sto nemam pojma sta je. Dry treba da znaci da je suvo, valjda je gel..

j7NFhO0.jpg



Takodje nema ovaj sa oznakom 6 kao kod originala ima 7 i ima 5.. Pa ako ima neko ko se razume da pojasni malo sta i kako i moze li se sta od ovoga uzeti da bude kao zamena ?
 
Moze li ko da pomogne malo oko baterije to jest akumulatora..
Bivsi kolega mi se pozalio da mu nesto nije ok, proverio sam napon na akumulatoru daje ispod 1V znaci da se ispraznio i da mu nema pomoci...
E sada oznaka na starom akumulatoru jeste 6-dzm-12 sto treba da bude koliko nalazim po internetu Gel akumulator 12V i 16Ah (C20) / 12Ah (C2) sta god ovo u zagradama
Traziti bateriju koja je ista po dimenzijama i kapaciteta ako ne i veceg kapaciteta sa istim dimenzijama, koja je hermeticki zatvorena (suva olovna) znaju verovatno znaju u prodavnici bar bi trebalo. Gel baterije su skuplje od ovih ,,obicnih,, .
Znaci traziti po dimenziji, pretpostavljam da ako je zatvorena da je aku od nekog motocikla ili traktor kosacice
 
Ne napisah...uzeo proletos neku AGM prskalicu.Ona je kombinovana, baterija + ručka za pumpanje.Uzeo sam je za prskanje međa i nepristupačnih mesta totalom.Fino radi...isterao 3 prskalice po 16L i baterija i dalje nije istrošena.
 
Nazad
Vrh