Lazaaa

Lazaaa

Član
Učlanjen(a)
2 Avg 2009
Poruka
420
evo malo o meni i o mojoj mehanizaciji koju posedujem traktori.i ostale masine :cool: :cool: :cool: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

j65pwx.jpg

mmfnn9.jpg

oacbuo.jpg

vgo7jq.jpg

2h7ki6h.jpg

6z8rbt.jpg

15726bq.jpg

209j3hx.jpg

21cy2b.jpg

qsuq7s.jpg

6gg4np.jpg

bjelnq.jpg

334uqdy.jpg

Ima jos slika nisam slikao sve imao sam posla :ppozdrav: :ppozdrav:

Lepši hangar ja nisam video,još samo da izbetoniraš prilaze i :D,inače imaš dobru i perspektivnu budućnost u poljoprivedi :cao:

Hvala. :ppozdrav: A prilaze mislim da naspem sa zutim kamenom .tj amlo da ukopam jendo 30,cm ili malo jace i naspem sa zutim kamenom i odgore peskom..a nebih jos nista da betoniram jer ce se tu i mozda skedece godine silosi praviti pa ce onda sve biti izbetonirano i staa i put i sve :ppozdrav: :ppozdrav: Sve ce biti ako bude bilo ::novac:: ::novac:: ::novac:: ::novac::

Sirina 15m Visina 5.5m Duzina 42,5m
Hvala .. :ppozdrav: :ppozdrav:
ZRENJANINAC jel te zanimaju predpluznjaci ili plugovi ?

dobrodošao komšija... :ppozdrav:

nego daj reci nam koliko zemlje radiš, koje kulture... uzgled lepa mehanizacije, za sebe kupio mccormica a radnici nek cepaju ruse... :haha:

Hvala Kiki :ppozdrav: :ppozdrav: Shale ..oko 300 i nesto jutara ... McCormick menja ruse u oranju,setvospremanju,tanjiranju...A Ovih godina smo sejali samo kukuruz i psenicu repa nije nesto najbolje isla....Mozda ove godine nesto amlo posejemo...Pozzz :cao: :cao:

lepo bogami... :bravo: a i hangar je super...

nego reci mi jel radiš zemlje u krčedinu?

Nazad
Vrh