Pozdrav,
dosta sam odsutan u poslednje vreme pa evo tek sada mogu da vam (ti) odgovorim.
Idem redom kako su i postavljana pitanja:
Landini Mistral 50 ore dosta fino, ja sam prošle i ove godine po jako sušnom vremenu imao dubinu jednobraznim plugom do a možda i malo preko 30ak cm, ostali poslovi koje si nabrojao su mnogo lakši tako da ih radi vrlo lako. Jako se lagano upravlja njime i upravljanje je laganije nego upravljanje automobilom. Mi imamo model sa kabinom a ako ga porediš sa 549 ne mogu ti tačno reći ali mislim da je što se oranja tiče tu negde. Jako je lagan, ne znam kolika je razlika u težini u odnosu na 549, ali se dubina oranja postiže solidno. Problem je bar kod nas to što ručicu za dubinu oranja nismo uspeli da koristimo na dovoljno dobar način tako da nam je neophodan točak prilikom oranja. Naš model je iz 2007. godine. Na uvratinama je odličan jer je kratak i jako lagano se okrene na malom prostoru. U kabini nemamo klimu, samo ventilator, i to zna preko leta da bude problem preko dana.
Ako zatreba još nešto javi se a i što se tiče majstora, delova i svega ostalog, ja ću odgovoriti kada budem mogao, može se desiti da malo kasnim ali trenutno nisam u mogućnosti drugačije, viša sila. Voleo bih da sam ja imao koga da upitam mnogo puta pa ću se truditi da pomognem kad god budem u mogućnosti.
Pozdrav