Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolika je to cena preneseno u evre ??? Traktor je na oko ok ,e sad sto se mehanike tice obrati paznju ,da te nebuni ako na iber lauf duwa tako duwaju od kako izadju iz faabrike !http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-landini-ghibli-90-oglas-3917527
Sta mislite o ovom traktoru? Meni ovako izgleda dobar na oko, nazvacu pa cu vidit nije mi ni daleko da odem da ga pogledam malo.
Cena je sa ili bez PDV?Spajki,
Cena Landinija 5H 100H je oko 36000 eura (nešto ispod te cene). A tu ti spada kabina sa klimom, vazduzna instalacija, tegovi 10x36 kg, 16+16 sa creeper-om i još . ...
To je kada sam se raspitivao. Al najlakše ti je da pozoveš u Temerinu, pa pitaš sam. Ili kada prođeš pored njih pa navratiš
Kolika je to cena preneseno u evre ??? Traktor je na oko ok ,e sad sto se mehanike tice obrati paznju ,da te nebuni ako na iber lauf duwa tako duwaju od kako izadju iz faabrike !