ja sam nesto prikupljao informacija o tome stroju mozda ti mogu pomoci nemam licna iskusta ali saznao sam ponesto o tome
evo ti par slika
ovo je stroj rucni rad namontirano na T25 , to je od moga drugara i njega sam gledao kako radi sa time
moja ocjena traktor je lagan za te stvari , stroj lijeop uradjen
i ovo je isto rucni rad slikano na vasaru u rumi namontirano cini mi se da je IMT 560

ne sjecam se cijene samo znam da je bila paprena

ovaj mi djeluje solidno uradjen prilicno masivan, diferencijal od TAMica je kao reduktor
samo neznam kako je rijesio sporo kretanje posto je prva spora prebrza, mozda zadrzava na kvacilu

imam jos neke slike od originalne masine nemozem sada da nadjem potrazit cu
i ja sam razmisljao o samogradnji samo dok se nadje vremena
ja sam licno gledao ovoga sa prve slike u radu, ide to prilicno brzo on je rijesio brzinu kretanja fenomenalno
stavio hidro motor na onaj izlaz iz mjenjaca sa strane gdje se kaca sajba
reverzer tada stavi u ler a ostaje mu mjenjac posle hidromotora tako da moze da mijenja brzinu kretanja precizno , odlicno rjesenje
snage mu ponekada zafali ali on samo uspori brzinu kretanja i tako kompezuje snagu
traktor je lak za ove stvari i kada naidje na kamen ili nesto slicno u zemlji to je smijesno da se valjas od smijeha (i opasno)
namontiran je skoro fixno nazad nemoze se lako skinuti , inace taj traktor mu sluzi samo za to
moze duboko da ide ja sam gledao da lagano ide 70tak cm , tada nije bilo potrebe za vise
eto ja malo udavih nadam se da sam ti bar malo pomogao
ako mislis da mogu pomoci samo pitaj