cicimoric
Član
Ja imam taj reduktor za rusa. Montira se sa leve strane menjaca. Ali kada je to ukljuceno gubis rikverc na traktoru. Kad ubacis u rikverc traktor ide napred ali jako jako jako sporo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Covece,pa ti nemas ni tablicu a ni stop lampe na traktoru.Jel taj traktor ide u saobracaj...??Stanisa je napisao(la):Rakovica 65 + lanac,kopa do 1.90m
![]()
zoran0001 je napisao(la):evo da se i ja ukljucim u temu sa mojom masinom koja ima svoj pogon potrebno je samo da ukljucite kardan sirina kopanja 17cm
nije jedini vise od pola u srbiji su takvi,namestice valjda !Farmer Bob je napisao(la):Covece,pa ti nemas ni tablicu a ni stop lampe na traktoru.Jel taj traktor ide u saobracaj...??Stanisa je napisao(la):Rakovica 65 + lanac,kopa do 1.90m
![]()
verujem da mnogo,mnogo vise od polovine,vi juznije od dunava ste vecito isli strmokurca!kombajner je napisao(la):nije jedini vise od pola u srbiji su takvi,namestice valjda !![]()
Nisam siguran sta si hteo reciKishRobert je napisao(la):verujem da mnogo,mnogo vise od polovine,vi juznije od dunava ste vecito isli strmokurca!kombajner je napisao(la):nije jedini vise od pola u srbiji su takvi,namestice valjda !![]()
Pa da,a mi ovde moramo da vadimo dozvolu i kad hocu da zidam svinjac.To je kao nov objekat kazu...KishRobert je napisao(la):verujem da mnogo,mnogo vise od polovine,vi juznije od dunava ste vecito isli strmokurca!kombajner je napisao(la):nije jedini vise od pola u srbiji su takvi,namestice valjda !![]()
zoran0001 je napisao(la):Ja sam samo hteo da pokazem da moze i bez kojekakvih reduktora da se ugradjuju u traktore,a ovu masinu je napravio moj otac i nije mu prva. A sto se tice dubine moze do 1m, jer je najveca zahtevana dubina 70-80cm.![]()