Lamborghini

Izgledaju jako primamljivo sa tom cenom.
Mada ako se uzme opreme tu se cena jako brzo popne.
Verovatno da je neki jaci distributer lako bi rasprostranili taj traktor ukoliko nema neke skrivene mane.

Poslano sa mog SM-G980F koristeći Tapatalk
 
Jedan drugar trazi slicnu kategoriju traktora i ja mu bas poslao ovo,medjutim posle iz neke diskusije smo dosli da ok ali koliko ima ovakvi traktora prodati?
Veeovatmo malo,distributer danas jedan sutra drugi.
Dok realno Armatraka ima jako puno i veca je sansa da ce sutra biti vise i majstora kao i rezervni delova nego za Lamburgini.


Poslano sa mog SM-G980F koristeći Tapatalk
 
Bas bas golisava varijanta sa sve bez rotacije :haha: dobro su to zamislili. Ima i pozitivnih stvari.
Jos jedna stvar a nisam u toku, dali ovaj motor prolazi IPARD, koji je motor minimum za prolaz?
 
Gledao sam ga u Bajči Žilinskog i tako klot deluje baš sablasno.Jbt ima kabinu i guvernal a ostalo plati pa se klati.
 
Ložio se i ja za ovo i onda sa drugarom pričao koji je uzeo Dajca. Kad računaš opremu i sve šta dobiješ za iste ove pare u ovoj klot opremi kupiš i Dajca iste snage al je očerupan kao i Lambo. Plus sa ovim motorima ne može na IPARD
 
Poslednja izmena:
Ma kakvi poluproizvodi. Sve je to kažu lepo novo ali ni porediti sa ozbiljnim traktorima zapadnim. Malo idemo u off ali kod nas u selo stigla Arma 125 lux ono je sve samo ne ozbiljan traktor sa oznakom 125 navodno 120ks a u stvari 116-117 na punom gasu a lagan kao perce. teži 600 kg od mog kockastog kineza od 80ks. Komšijin Dajc koji ima motor menjač i ostalo kao i ovaj Lambo šljaka kao osnovna mašina već nekoliko godina od prskanja špartanja sejanja spremanja košenja baliranja rol balirkom do tanjiranja i oranja i samo gas.
 
Poslednja izmena:
Taj Dajc kod worma u komšiluku ima 1500 radnih sati do sad bez kvarova, sve radi od oranja do setve, univerzalac pravi... Vlasnik je baš zadovoljan... Pre bih uzeo tako nešto nego bilo kog erdogana, brus lija i ostalih poluproizvoda...
 
Pozdrav svima,

Ja sam uzeo Lamborghini strike 100. Za njeguvu kupovinu sam se odlucio jer je isti kao Deutz fahr g serija koju ima moj brat, trenutno ima preko 2500rh bez greske, a sa njim radi sve poslove od setve kukuruza, zita(sa direktnom sejalicom gaspardo dp 4m),prevoza, kosenja, spremanja do oranja itd.

Kod Lamborghini-a me je privuklo to sto je je u osnovnoj opremi jer se idealno uklapa u kvalitet i cenu.

Od opreme sam mu dodao par stvari sad cu i obajasniti sta, jer to sto sam dodao je potrebno a nije puno. Sest stvari od dodatne opreme je bilo svega 2000e, a to je:

1. Cetri brzine kardana sto je jako bitno zbog usaglasenosti broja obrtaja kardana i motora zbog potrosnje.
2. Klipove za vecu podiznu moc, dobiju se dva klipa nisu nesto velikog precnika ali su dovoljni da rasterete pumpu.
3. Poluge sa brzim kacenjem
4. Spoljno podizanje poluga, to je mehanicka rucica koja povezana sajlom, lakse se zakace masine.
5. Svetla, dobijaju se jos dva svetla napred i dva nazad sto omogućava da se da dodatna svetla zakrenu u stranu i nocu se dobija vidljivost oko celog traktora.
6. Pomocno sediste, to sam uzeo jer se za 6 stvari dodatne opreme dobijao popust od 20% i zato me je ovih 6 stvari kostalo2000e, a i zbog deta danas-sutra kad bude isao sa mnom na njivu.

Tegove nisam uzeo ni nosac jer su mi iskrenu skupi kroz vreme cu mu staviti prednju hidrauliku, nosim sa njim 1000l prskalicu i rasturivac sa 1200kg mapa i nije imao problema.

Trenutno imam 200rh, radio sam sa njim u prevozu,bacanju vestackog djubriva, prskanju, i sad setvi zita. Oranje trenutno necu sa njim jer imam veci za taj posao, a on je tu u pripravnosti ako zataji veci.
 
Da li ima elektro hidraulični reverzer kod volana? Da li je bučan u kabini i koja mu max brzina? Kakav mu je menjač tj da li ima promenu brzina na dugme i koliko?
 
Klasik je druze ima mehanicki reverzer sa leve strane stoji, vozio sam od brata sa elektro reverzerom nista specijalno nije bolji jer u 90% slucajeva stanes na kvacilo, a kod mehanickog kad stanes na kvacilo i on ide jos malo napred mozes slobodno da ga presaltas u rikverc nista ne krci i ne cuje se.

U kabini je extra tih odmoris se dok radis, vecinu poslova radim do 1500 obrtaja, muziku stavim na tek da se cuje i stvarno budem odmoran posle rada celog dana.

Max. brzina mu je oko 42km/h

Manjac mu je isto klasican 5 glavnih brzina i 4 na reduktoru to je sve za napred plus sve za nazad. Nema na dugme, sa tim na dugme bi se dobila malo veca brzina, tipa kad ne moze drugom da ide ti ides prvom ali na dugme ga malo ubrzas, ali to nije presudno razlika je oko 1km/h

stim da kad imas menjac na dugme max. brzina ti se dobija vec na 1900 obrtaja motora dok kod mene traba da ides preko 2000. ali i to ti nije toliko vazno jer su putevi losi i nema ogibljene prednjeg mosta tako da ja idem na 1600 obrtaja oko 30km/h sto je sasvim dovoljno za nase puteve.
 
Poluge sa brzim kačenjem su dodatna opeema? Majku mu ,bas su bezobrazni. Jel sw pomocno sedište moze nakačiti na neki drugi traktor? I jel smeta reverzeru pomocno sediste i pomocnik? Na mojem jx case-u nema pomocnog a zgodno bi bilo, oce sin sa mnom a nije ovako lako. Pa bi ugradio ako moze, ili da se menja traktor, pa da se uzme neki sa pomocnim sedistem.
 
Milose kada bacas vestacko djubrivo i kada prskas da li koristis uske gume.
Poluge sa brzim kačenjem su dodatna opeema? Majku mu ,bas su bezobrazni. Jel sw pomocno sedište moze nakačiti na neki drugi traktor? I jel smeta reverzeru pomocno sediste i pomocnik? Na mojem jx case-u nema pomocnog a zgodno bi bilo, oce sin sa mnom a nije ovako lako. Pa bi ugradio ako moze, ili da se menja traktor, pa da se uzme neki sa pomocnim sedistem.
Ako sad preko zime budes imao slobodnog vremena probaj sam polako napraviti sediste ili probaj naci na netu gotovo pomocno sediste.
 
Meni se svideo DF serija g. Znaci Lambo je potpuno isti. Malo mi je cudno da je sve nabrojano dodatna oprema. A sve to imam na traktoru starom 20 godina. Logicnije bi mi bilo da su bar poluge za brzo kacenje i svetla u osnovnom paketu. Ali avaj bukvalno se dobija klot verzija pa dodaj sta fali.
 
Nazad
Vrh