Pozdrav svima,
Ja sam uzeo Lamborghini strike 100. Za njeguvu kupovinu sam se odlucio jer je isti kao Deutz fahr g serija koju ima moj brat, trenutno ima preko 2500rh bez greske, a sa njim radi sve poslove od setve kukuruza, zita(sa direktnom sejalicom gaspardo dp 4m),prevoza, kosenja, spremanja do oranja itd.
Kod Lamborghini-a me je privuklo to sto je je u osnovnoj opremi jer se idealno uklapa u kvalitet i cenu.
Od opreme sam mu dodao par stvari sad cu i obajasniti sta, jer to sto sam dodao je potrebno a nije puno. Sest stvari od dodatne opreme je bilo svega 2000e, a to je:
1. Cetri brzine kardana sto je jako bitno zbog usaglasenosti broja obrtaja kardana i motora zbog potrosnje.
2. Klipove za vecu podiznu moc, dobiju se dva klipa nisu nesto velikog precnika ali su dovoljni da rasterete pumpu.
3. Poluge sa brzim kacenjem
4. Spoljno podizanje poluga, to je mehanicka rucica koja povezana sajlom, lakse se zakace masine.
5. Svetla, dobijaju se jos dva svetla napred i dva nazad sto omogućava da se da dodatna svetla zakrenu u stranu i nocu se dobija vidljivost oko celog traktora.
6. Pomocno sediste, to sam uzeo jer se za 6 stvari dodatne opreme dobijao popust od 20% i zato me je ovih 6 stvari kostalo2000e, a i zbog deta danas-sutra kad bude isao sa mnom na njivu.
Tegove nisam uzeo ni nosac jer su mi iskrenu skupi kroz vreme cu mu staviti prednju hidrauliku, nosim sa njim 1000l prskalicu i rasturivac sa 1200kg mapa i nije imao problema.
Trenutno imam 200rh, radio sam sa njim u prevozu,bacanju vestackog djubriva, prskanju, i sad setvi zita. Oranje trenutno necu sa njim jer imam veci za taj posao, a on je tu u pripravnosti ako zataji veci.