talianu
Član
Kod nas uz svaki barolo dobiješ neki herbicid za usko lišće 1l za hektar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to je merilo kvaliteta,tj. standard...Po meni najbolji hibridi bili i bice jos dugo,dokle god budu imali u svojoj paleti Kermess i Grecale...isidor je napisao(la):Nesto mi je ova tema o kws hibridima tanka ili su oni losi , nisu zastupljeni ili mozda promoteri nisu dovoljno angazovani i agresivni
isidor je napisao(la):Pa ja se ove godine olucio za KWS na 40 kj .ali nesto mi nije sve jedno
Post je spojen: [time]1300281244[/time]_________________________________________________
Nesto imam tremu
Lalo ti sejes Grecale,kako njemu tepate?!Lala iz Banata je napisao(la):To tepamo Kitiju.
Dobar siKishRobert je napisao(la):Gricko!
Na koliko se seje, ja narucio za 5kj za probu i planiram ga sejati na 22.5cmLala iz Banata je napisao(la):Mi sejemo 3381 godinama, i odlican je kukuruz. Samo ispostujte sklop i .
Mi ga sejemo od 18 do 21.5 cm, zavisno od kvaliteta zemljista.Boki-Vl je napisao(la):Na koliko se seje, ja narucio za 5kj za probu i planiram ga sejati na 22.5cmLala iz Banata je napisao(la):Mi sejemo 3381 godinama, i odlican je kukuruz. Samo ispostujte sklop i .