Lala iz Banata
Član
Vec sam pisao u temi da je dorada KWS-a u Srbiji losa. Zato ti kazem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komso,dal mislis da to moze da utice na nesto povecanu pojavu crvenila,posebno kod ovog hibrida,zato sto sam cuo od dosta njih da su imali najvise crvenila u KermessuLala iz Banata je napisao(la):Vec sam pisao u temi da je dorada KWS-a u Srbiji losa. Zato ti kazem.
Pretpostavljam da je to negde u Subotici (vidim po tvojoj lokaciji) Videcu sa nekim kamiondzijama sto idu u Vojvodinu, ja sam ja kod Bajine Baste. Odgovara i ta cena, nije poskupelo mnogo u odnosu na proslu godinu, uzeo bih 15-ak dzakova. Hvala puno za kontakt. Pozdrav.Rabadzija je napisao(la):Maloprodaja,moj drugar drzi poljoapoteku to je cena na policama pogresio sam cena je 3030 din/dzaku,verujem ako bi vise uzimao da bi ti mozda i dao malo popusta,dacu ti broj zovi ga pitaj dogovori pa nek ti posalje express postom ili ako imas nekog kamiondziju,snadji se Ja sam Tihomir,on se zove Viktor 063/513-556VetMed je napisao(la):Gde moze da se nabavi po toj ceni? Jel to maloprodaja ili veleprodaja?Rabadzija je napisao(la):3040 dinVetMed je napisao(la):Jel zna neko cenu Mikada za ovu godinu?
Sejemo mi i jedan i drugi, podjednako su dobri, s tim sto je Kiti univerzalan, moze i za zrno i za klip i za silazu.worm je napisao(la):Jel ko od vas sejao Kitty
ako jeste da kaze kako se pokazao i da li je bolji od 3381
razmisljam se izmadju ova dva hibrida
a 3381 sam probao prosle godine ,a Kitty nikad
Lala iz Banata je napisao(la):Sejemo mi i jedan i drugi, podjednako su dobri, s tim sto je Kiti univerzalan, moze i za zrno i za klip i za silazu.worm je napisao(la):Jel ko od vas sejao Kitty
ako jeste da kaze kako se pokazao i da li je bolji od 3381
razmisljam se izmadju ova dva hibrida
a 3381 sam probao prosle godine ,a Kitty nikad