Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako radi onaj sa piljarom kod vas,video sam jesenas da je imao dosta kupusa ispred,prodavao za kiseljenje?Rano je za cenu.ja ove godine ocu prvi put da sadim kupus na oko 0.5 kj.uzimacu u futogu seme.na tu pvrsinu necu sejati nista pa tamo pocetkom jula
rasadjujem .
Na njega sam i mislio,ima plastenike,ali trguje sve vise,kupus nije los,ako se ima trziste,karfiol je malo tezi za proizvodnju,i seme dosta skuplje.Ja znam jednog na glavnoj ulici prodaje,ali taj u glavnom kupuje pa onda prodaje.Imam neki dogovor sa njim da ce uzimati od mene,i sa dve prodavnice isto imam dogovor.Ostatak ice na pijacu na dva tri mesta i od kuce koliko ode.Prvi put cu raditi sa kupusom,ako bude ista zarade onda sledece godine 1kj ako ne i vise,uz to malo karfiola.Od ratarstva vise nema vajde,pored mora jos nesto da se radi
Samo napredProbacu pa sta bude
Rano je za cenu.ja ove godine ocu prvi put da sadim kupus na oko 0.5 kj.uzimacu u futogu seme.na tu pvrsinu necu sejati nista pa tamo pocetkom jula
rasadjujem .
Oko pola njive mi je u blagoj uvali i pojavljuje se barica kad su vece padavine ili sad kad se sneg topi. Da li ce to predstavljati problem kupusu?
Po sadasnjem kretanju nikakve, izgleda da ce opet tanjirace da rade.kakve su prognoze za ovu godinu? sto se tice cene zdravlja