Jel pala kakva zemlja na vecito,od zaradjenih novaca?Ja ću ljudi ovogodišnji kalendar uramiti i čuvaću ga,jer neznam kad će ponovo biti taka dobra godina(barem meni,što se tiče povrća)
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel pala kakva zemlja na vecito,od zaradjenih novaca?Ja ću ljudi ovogodišnji kalendar uramiti i čuvaću ga,jer neznam kad će ponovo biti taka dobra godina(barem meni,što se tiče povrća)
Jel pala kakva zemlja na vecito,od zaradjenih novaca?
Svaka cast,karfiol je ove godine bio bingo..Nije drugar,gradim,završavam započete objekte,isplatio kredit itd,itd znaš kako je..........................
Vosi sta radis od povrca jos osim kupusa i karfiola?
Svaka cast,karfiol je ove godine bio bingo..
Svaka ti cast ako si ispred kuce raskrcmio 80 tona kupusa.Evo i mene konacno da se prikljucim ovoj temi kao mali proizvodjac na povrsini oko 2ha. Od 10-tog oktobra do 10-tog novembra glavice sam prodavao po 40 seckani po 45... Posle toga se spustilo glavice na 30 seckani na 35... Tako ide i dalje, bice ga jos 10-15dana, potraznja je super i dalje.... Najvaznije od svega je to da sam sve raskrcmio isped kuce, bez pomoci nakupaca i trgovaca,... Bice ovo verovatno godina koja ce se dugo dugo dugo pamtiti, da se od jutra kupusa posle jecma, moze kupiti Jutro prvoklasne zemlje na vecito, sto ce se u skorije vreme jako tesko ponoviti...