salees
Član
Hvalatopalovic je napisao(la):Moja preporuka je "parel" ekstra rani kupus od beozadenasalees je napisao(la):Hocu ove sezone da posadim 10ak ari kupusa na otvoreno da li nije kasno za setvu i koje seme preporucujete, hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvalatopalovic je napisao(la):Moja preporuka je "parel" ekstra rani kupus od beozadenasalees je napisao(la):Hocu ove sezone da posadim 10ak ari kupusa na otvoreno da li nije kasno za setvu i koje seme preporucujete, hvala
CAR je napisao(la):Feniks
Futoski je bolji za salatu i rodniji a Varazdinac je bolji za kiselenje tvrd kao kamen mozes snjim drva cijepati.
za salatu treba tvrdji a za kiseljenje meksiamac86rs je napisao(la):koliko ja znam futoski je za kiseljenje,za to kupus ne treba da bude tvrdCAR je napisao(la):Feniks
Futoski je bolji za salatu i rodniji a Varazdinac je bolji za kiselenje tvrd kao kamen mozes snjim drva cijepati.
Ima,imaPlevak je napisao(la):Nema boljek kupusa za kiseljenje od Varaždinskog!!!
Nisam nasao njega uzeo sam balbro f1, jel ga sadio nekotopalovic je napisao(la):Moja preporuka je "parel" ekstra rani kupus od beozadenasalees je napisao(la):Hocu ove sezone da posadim 10ak ari kupusa na otvoreno da li nije kasno za setvu i koje seme preporucujete, hvala
Kvantaš je jedna pijaca u Novom Sadu gde se prodaje roba na veliko.soony-69 je napisao(la):Šta to znači KVANTAS PIJACA
soony-69 je napisao(la):Šta to znači KVANTAS PIJACA
hejjjj jel ga sadio neko ili nije svisalees je napisao(la):Nisam nasao njega uzeo sam balbro f1, jel ga sadio nekotopalovic je napisao(la):Moja preporuka je "parel" ekstra rani kupus od beozadenasalees je napisao(la):Hocu ove sezone da posadim 10ak ari kupusa na otvoreno da li nije kasno za setvu i koje seme preporucujete, hvala
Moj komsija sejao prosle godine ali nije zadovoljan posto je dosta losijeg kvaliteta glavicasrdjuanzorz je napisao(la):Ko moze da mi kaze da li moze kupus iz direktne setve da se seje?
obezbedi zalivanje i mozezoran sef je napisao(la):Ja sam proizvodjac jagodicastog voca( malina, kupina i jagoda), sljiva, jabuka i dunja. Imam par parcela koje dajem u arendu na 1/3 na kojima se seje kukluruz i psenica. Moje pitanje glasi : Da li mogu posto se skine psenica da pripremim zemljiste i da tu ubacim kupus. Zanima me da li je to uopste izvodljivo i da li se uopste praktikuje?
Ja na dva jutra imam ječam i posle ječma ide kupus Lion F1 kasna sorta vegetacija 140-150 dana nemam ni reku ni bunar ali kupus mora da bude odličan. A posle žitarica svakako bi trebalo stavljati kupus samo pšenica dođe malo kasnije ali uz zaljevanje ni to nije problem kupus sa kraćom vegetacijom i to je to.Milanche je napisao(la):obezbedi zalivanje i mozezoran sef je napisao(la):Ja sam proizvodjac jagodicastog voca( malina, kupina i jagoda), sljiva, jabuka i dunja. Imam par parcela koje dajem u arendu na 1/3 na kojima se seje kukluruz i psenica. Moje pitanje glasi : Da li mogu posto se skine psenica da pripremim zemljiste i da tu ubacim kupus. Zanima me da li je to uopste izvodljivo i da li se uopste praktikuje?