Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iste su velicine nego nekima nije dobro ako nije dzabe....Matić je napisao(la):Po ovome do sada rečenom ispada da nisu sve veličine jednake iako piše da jesu,nekome odgovara rečena mera a nekome ne.Ja još uvek očekujem AKS.Da mi niste poslali možda po Deda Mrazu čim ga još nema?![]()
Cujem da se i @KR zali na prednji deo prsluka(ili se mozda ugojio)Nikola.KV je napisao(la):Stigao i moj juce,i poslat na doradu.Svaka cast organizatorima,ali kao da ih je dete krojilo.
Cujem da ga nudi u pola cene po soru.Farmer Bob je napisao(la):Cujem da se i @KR zali na prednji deo prsluka(ili se mozda ugojio)Nikola.KV je napisao(la):Stigao i moj juce,i poslat na doradu.Svaka cast organizatorima,ali kao da ih je dete krojilo.![]()
![]()
Samo ga hebe to što ima na džepu odštampan nick.....North ARMY je napisao(la):Cujem da ga nudi u pola cene po soru.Farmer Bob je napisao(la):Cujem da se i @KR zali na prednji deo prsluka(ili se mozda ugojio)Nikola.KV je napisao(la):Stigao i moj juce,i poslat na doradu.Svaka cast organizatorima,ali kao da ih je dete krojilo.![]()
![]()
![]()
Takav mu je kroj da je prednja strana kraća! Ustvari zadnja je duža da ti ne ozebu leđa!Nikola.KV je napisao(la):Prednja strana je kraca,bar kod mene![]()