kupovina prsluka

da li znate da se organizuje kolektivna kupovina prsluka sa jedinstvenim nickom?

• Ukupno glasača
    15
Ekipa koje je pakovala je bila Panonstib,Slavko91,Dragan18 i moja malenkost,pomogao nam je i clan Ganga koji je poneo jos nekoliko prsluka. :ppozdrav:

Išao danas do člana Gange pokupio prsluk i malo ::prica:: prsluk je lep jedino imam osećaj da mi je mali tj.uzak u ramenima :cao:

Imam jednu vest...djoku ce biti poslano danas zvao sam AKS niko se ne javlja,zvao City kazu ne primaju posle 3,u povratku sa faxa svratio u postu ni post expres ne radi posle 4.A danas sam imao samo od 1h pauzu sto je premalo za slanje tolikog broja prsluka. :udri: :udri:

Clanovi koji treba da dostave brojeve svojih mobilnih ili stabilnih telefona su :
KOSJERAC
Trnavac
Topalovic
Valjevac
Zoran Kostovic
FRANCUZ

OSTALIMA KOJI NISU NA OVOM SPISKU PRSLUCI SU POSLATI , SUTRA CE DA STIGNU NA VASU KUCNU ADRESU KOJU STE DOSTAVILI, BUDITE KUCI JER CE U PROTIVNOM PRSLUCI BITI VRACENI U NOVI SAD.

edit by novii
Smanjena veličina fonta :cao:

AKS-om.

Molim samo bez daljnjeg pisanja da bi clanovi videli prethodnu Draganovu poruku!!!
Post je spojen: [time]1300357725[/time]
Prsluci su otisli,jos nije javio svoj broj clan Trnavac i Francuz,Francuz neka javi clanu Dragan18 a Trnavac meni,clanovi Danger i Rasa02 dobijaju licno veceras.To bi bilo to,sad slobodno iznesite svoja misljenja kako vam se svidjaju,kako je obavljen posao...a ja odoh kuci na selo da odmorim mozak a umorim ledja. :D :D

I meni je moj taman.
Jbg sad mi zao ako je jos nekom mali,a lepo sam napisao moju velicinu(visina,tezina) i velicina koja je na meni postavio sliku...

MILOŠ D.T je napisao(la):
Oću reći kratak. :sta:

I meni isto! Prsluk je lep i dobar, ali su izgleda brojevi manji od standardnih ili smo se mi malko ugojili preko zime. :D (Mada pre mislim da je do brojeva jer mi prednji deo doseže tek do pupka. :haha:)

Sve je to u redu,i ja sam napisao broj koji nosim,ali mi je kratak. :sta:
Post je spojen: [time]1300365186[/time]

Nazad
Vrh