kupovina prsluka

da li znate da se organizuje kolektivna kupovina prsluka sa jedinstvenim nickom?

• Ukupno glasača
    15
Odlicno, znaci moze da se desi i u subotu?! Ako ne ponedeljak...

Dragan18 je napisao(la):
mislim da ne rade subotom, ako u cetvrtak dobiju paket pre 1 sat popodne kod tebe je u petak u 11 .
AKS radi i subotom, meni doneli raonike jedne subote koji su bili poslati u petak popodne!

Subotom ne primaju,sutra zovem firmu da cujem kad ce biti gotovi.I ako budu gotovi u petak ovaj vikend nece biti poslani jer moram kuci sutra najkasnije prekosutra do 13h ne pitajte zasto... ::lose:: ::lose:: Prsluci ce biti popakovani u nedelju u toku noci ako treba i u ponedeljak saljem.

::svaka cast:: samo napred N.A, svaka cast na trudu i zalaganju! :ppozdrav: :ppozdrav:
.... ali sam razocaran zasto nema NIKA, jer je tako bio dogovor.

14wj6a.jpg

j6pwdj.jpg

27x314j.jpg

Ima nick za one koji su se upisali! Samo za dva komada nema nick, to je ostalo materijala.

dorel je napisao(la):
Ima nick za one koji su se upisali! Samo za dva komada nema nick, to je ostalo materijala.
Egzaktli. :D :D

Prsluci NISU uradjeni danas pa smo dogovorili za ponedeljak jer kao sto napisah moram kuci,idem danas a vracam se u nedelju,jbg muka me naterala... :udri: :udri:

Kakva je situacija? Ja u sredu napustam Srbiju pa bih voleo ako moze da stigne do tad!? :cao:

Na pauzi sam,isao u banku digao pare,sad dosao u stan po neke papire pa idem da preuzmem,do veceras ce biti popakovani a sutra poslani,e sad kad ce stici do vas ne zavisi od nas. :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1300110379[/time]

Ja dobio ekstra su, da nebude zabune slučajno sam u 18 h bio kod Panonstiba koji mi reče da se počinje pakovanje i otišao sam sa njim i preuzeo za mene i još neke članove. Pozdrav svima a posebno onima koji su se potrudili oko svega ovoga.

Nazad
Vrh