kupovina prsluka

da li znate da se organizuje kolektivna kupovina prsluka sa jedinstvenim nickom?

• Ukupno glasača
    15
danger je napisao(la):
nece ti trebati tada :nono:,2012=kraj sveta :haha:
Ali 22 decembra, mi imamo noviji prsluk za onaj svet od vas specijalaca :haha: :haha:

Nisam ja sumar , ja sam ratar , nosicuga na sebi da mi stiti ledja od promaje , u setvi i prskanju , prilikom kosenja sena da mi nebaca krticnjake po bubrezima , a sipam i naftu i proveravam ulje .
Ja i ovako nosim prsluke , manje mi se poznaje stomak :haha: :haha:

Nesedim pod satorima , svasta mute sa mesom , idem samo tamo gde je provereno , a mleveno meso jedem samo kuci - skoro samo kuci , desi se ponekad da narucimo po 20-30 na cackalicu

Ostao je jos jedan prsluk XL velicine da se poruci ako ima zainteresovanih jedina je razlika sto na njemu nece biti nick-a a cena je ista.

Ko kaze da nijedan nije odradjen ?? Nema doplate to je sto je.

Bio sam danas u firmi skoro 2 sata,rec je o tome da im je ostalo materijala za jos 2 prsluka l ili xl velicine,zene su isekle iskrojke ledja,1 momak i 2 devojke su danas uradile nickove i traktorce radi se na foru kao...kolaz papir laser prodje i iskroji sliku traktora i ime pa one skidaju visak a na papiru ostaje samo glavno,sutra ujutro lepe peglom na iskrojke i dogovorili smo se da svugde pise Poljoinfo.com umesto nicka jer mi danas niko ne moze dati pare a da me neko slucajno izradi onom forom ja uzimam pa prc ne uplati pare a njegovo ime ostane na prsluku... najprostije receno. :cao: :ppozdrav:

Pa lakse je pisati na svakom isto poljoinfo nego za svaki prsluk treba drugacija slova... :sta: Netreba ni obecati ako se na kraju ne uradi po dogovoru... ::sramota::

Natpis Poljoinfo ide umesto nick-a i nema nikakve doplate za nick jedino da kupac odnese u neku lokalnu stampariju da mu "dokucaju" :cao:

Ne smeta ništa - bitno je da se na ovakav način bar simbolično pomogne rad ovog foruma.

u to ime :ppozdrav:

Hehee znači još malo pa stižu naši dragi prsluci,Norht jel ima neka lepa šnajderka da je upakuješ u prsluk i pošalješ za Kragujevac bio bih ti zahvalan :ppozdrav:

Poznajuci sebe da ima neka lepa mlada ostavio bih kod nje i prsluk i novce :D :D ali nema,sve se bojim da faxom prosetam u prsluku kad pocnu da trce za mnom. :haha: :haha: :haha: :ppozdrav:

Nazad
Vrh