kupovina prsluka

da li znate da se organizuje kolektivna kupovina prsluka sa jedinstvenim nickom?

• Ukupno glasača
    15
Eej ajd malo da budemo pesnički nadareni:a šta može zima meni šta mi može šta mi sme kad ogrnem poljo prsluk biće meni proleće ,dečaci jel ste odradili neki prsluk :haha: :haha:

Pozdravljam akciju majice- kačket, akciju prsluk - a razmišljajte o sledećoj akciji ne smeta ništa kombinezon ali da se prvo završi sa prslucima :ppozdrav: ::svaka cast::

Predlazem ne vredjam.Sta ce mi prsluk u februaru,da sam vas ceko preladio bi se.Sad treba stampati letnju varijantu,al pod uslovom da ne stigne u septembru.Ako naravno krene akcija.
Sto bi rekao Dragojlo nemo se ljutis.

Sad ste navalili na majice i kackete, toga je vec bilo i prsluci se spremaju, a sledeca akcija ce biti verovatno nesto treće, ko je hteo ima majicu kacket a imace i prsluk uskoro, sad bi dobrodosli neki kombinezoni ili moze i varianta kombinezon+nesto drugo

Ja se izvinjavam od skora sam na forumu pa ne znam sta je bilo pre.Hvala BOGU svaki dan se povecava broj clanova pa se mozda neko i ponovi.Ako se to protumaci zlonamerno brisite.

Glasam PROTIV kombinizona , bolje radnicka odela , mogu se nositi i zimi preko trenerka i leti na plus 40
I mnogo su prakticnije kad trcis u kukuruz po radi sebe :haha: :haha:
@sama
Registrovani ste 13.02 u 00;11
akcija je trajala jos 12 dana a link za temu je imao skoro svaki urednik i moderator
Post je spojen: [time]1299356965[/time]

Mogu li de se naruče šorcevi sa logom poljoinfo kad krenemo na more da znaju ko smo, pa se ponosno šepurimo među ostalom rajom. :haha:

Nazad
Vrh