kupovina prsluka

da li znate da se organizuje kolektivna kupovina prsluka sa jedinstvenim nickom?

• Ukupno glasača
    15
mladja kg je napisao(la):
Ako north army misli da se clanovi poljoinfo nisu obrukali za leto da organizuje jednodelne radne kombinizone a ja cu tigar opanke zelene sa znakom poljoinfa:D bice kao najke sa vazdusnim djonom
::lose:: ::lose:: pirocanke :zli: dobro mi nisi blizu , pa to nose mladi samo u ranovcu ::lose:: ::lose:: Moze neka radnicka odela
Post je spojen: [time]1298755188[/time]

I bre rale bas te zuljale pirocanke
Post je spojen: [time]1298755810[/time]

Na temi za prsluke uplatili ima oko 60 uplata a istovremeno je za tu temu bilo 2300 pregledanja. Interesovanje nam je veliko a realizacija slaba.

Skino,al' opet ne videh!

Sad videh!
Naravno da niko nije duzan da kupi prsluk i pomogne forum,to se podrazumeva.
Ali isto tako nismo ni mi duzni,da citamo kako je neko kupio nov traktor,auto,zemlju,avion,kamion....
E kad dodje do toga ja uvek takve poklopim:"a nisi kupio prsluk"!Ima tu xxx ljudi kojima bi vec i sad mogao reci: a nisi kupio prsluk?
Al' cutim!

A Bobe je specifican samo zbog toga sto je prdeo kako kupuje,a kad je trebalo,njega vec nedeljama nema na forumu.

Ta nek kupuje ko sta 'oce boli me paja a realno ako mozemo mi mladji da ustinemo od dzeparca mogli bi i neki drugi,realno ko nema taj cuti a ekipa prdeza...neka ih. :cao:

pa sta je danas dve crvene,evo ja naprimer nabavio neke felge za 20e,sredio ih i prodao za 80e,20e dao za prsluk i ostalo i cisto 40e,jel ima bolje,zaradio 40e i jos cu i prsluk dobiti do jula meseca :D

Jbt a meni stoje 4felge krive,izgrebane,a majstori mi traze 40-50e za farbanje,o peglanju da i ne pricam...Jos se osecam duznim za njih tako i kad ih prodam moram bivsem gazdi dati bar 10e... ::lose:: ::lose:: Bar da sam nasao neku haubu da je dobro udam pa pokrijem rupu za felge a ovako je jedan cika platio bar 100e za par delova haube,a neke blatobrane dobio skoro za dz. ::namigivanje::
Nema nista bez mobilnih. :cao:

Nego da ne odem u off debeli,molim clanove da mi ne uplacuju jer prsluka vise nema poruceno je,ne mogu ni da promene odluku o velicini sto ste mi javili to vam je,jedino je moguce promeniti adresu primaoca ako vas mlada skartira. :D :D :ppozdrav:

danger je napisao(la):
pa sta je danas dve crvene,evo ja naprimer nabavio neke felge za 20e,sredio ih i prodao za 80e,20e dao za prsluk i ostalo i cisto 40e,jel ima bolje,zaradio 40e i jos cu i prsluk dobiti do jula meseca :D
Kakav Jul sada :sta:

Jul mesec.To su specijalni prsluci koji se ručno izrađuju.Svaki vez na njima šivatkom i koncem se veze,nešto poput Ferarija.

Nazad
Vrh