kupovina prsluka

da li znate da se organizuje kolektivna kupovina prsluka sa jedinstvenim nickom?

• Ukupno glasača
    15
Ček, ček malo...
A ne vidim KR drugara Bobija.
Dal' se nije potkrala neka greška?

:sta:,jel nezna svoju velicinu dok nedodje kuci......
ja mislim da je to KR uplatio za njega na svoje ime pa ce mu dati posle ::namigivanje::

Rale 83 je napisao(la):
Sto bi bilo zanimljivo da sad prekrstimo temu u ZASTO NISTE UPLATILI PRSLUK :haha: :haha: :haha:

neboj se.posecenost bi bila nikakva,ko bi sam sebe komentarisao zasto nije kupio ::namigivanje::
Post je spojen: [time]1298716860[/time]

Nego vi hocete gratis ovo ono,hocu i ja novce za moje gorivo 2X sam isao u Berkasovo da jednog ciku oblecem da kupi prsluk. :D :D :D
Ko razume shvatice. :haha: :haha: :ppozdrav:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:,nelaje kera radi sela..............
Post je spojen: [time]1298717253[/time]

Nemoj da se jediš misli naš baća N.A na sve vremenske prilike.Baš se razmišljam šta bi mogla da bude sledeća akcija kupovine.Imamo kačkete,majice a valjda ćemo imati i prsluke :haha: pa bi mogli neke čakšire da budemo komplet green.

danger je napisao(la):
e super ::svaka cast::,posto klima dobro radi pa da neozebem

Hahahaha kanda ce i kod mene biti tako ako klima dobro 'ladi na Damjanovom zelenku... :D

@Matic

Dobra ideja za caksire.. :ppozdrav: Ja sam pre neki dan dobio Pioneer caksire tregerice, valda ce se slagati sa prslukom Poljoinfo i recimo Claas kacketom?? :D

Bolje su bubreguše da na tanguše ne uđu di već uđu. :haha:
Mislim da bi bilo dobro da se kompletiramo e sada treba vremena pa polako,videćemo. :ppozdrav:

Sta da vam kazem pogodio sam se sa bracom Rusima da nam posalju malo zime tako da ce se taman poklopiti prsluci i otopljenje.U ponedeljak cu znati koji je rok za isporuku prsluka najkasnije 15mart.
Jeba* ga mislili smo da ce biti optimum 35 a ono 60-ak komada,ali bice uradjeno. :ppozdrav:

pa nista,ti onda otkazi zadnjih 25 koji su uplatili da mi ostali dobijemo na vreme a razliku para stavis u dzep ::namigivanje::
@Matic,dok stignu caksire raspasce nam se majce i kacketi

Ako north army misli da se clanovi poljoinfo nisu obrukali za leto da organizuje jednodelne radne kombinizone a ja cu tigar opanke zelene sa znakom poljoinfa:D bice kao najke sa vazdusnim djonom

Misliš na ovako nešto? :haha: :haha: Samo sa logom Poljoinfa :haha: :haha:
29giv0k.jpg

Nazad
Vrh