Kupoprodajni i drugi ugovori u poljorivredi

Poslednja izmena:
Da li ima veze kako izgleda primerak ugovora kad se overi kod notara? Moze bilo koji ili ima po zakonu neki primerak koji vazi samo taj

Može bilo koji, možeš i sam da otkucaš tekst, ne mora da bude šablonska tabela.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

:pcelac::::svaka cast::::traktor::::spreman na sve::Pošto je počela nova godina vreme je da obnovimo i ovu temu ::spreman na sve:: ::traktor::::svaka cast:::pcelac::

Izgled novog Ugovora 2:​
Ugovor-Za-Iizdavanje-Poljoprivrednog-Zemljista-Pod-Zakup-1a962c1431bee432b.jpeg
Ugovor-Za-Iizdavanje-Poljoprivrednog-Zemljista-Pod-Zakup-21e219f3eab026459.jpeg
Ugovor-Za-Iizdavanje-Poljoprivrednog-Zemljista-Pod-Zakup-390c7cc0fc628610a.jpeg
Ugovor-o-davanju-poljoprivrednog-zemlji-ta-na-kori-enje-bez-naknade-1.jpg
Ugovor-o-davanju-poljoprivrednog-zemlji-ta-na-kori-enje-bez-naknade-2.jpg

Link za preuzimanje .doc (Word) fajla:​

Napomena:

Kada preuzmete .doc fajl (Word dokument) gde god piše XX XXXX XXXX vi to izmenite u stvarno kako treba

Poslednja izmena:
Da li na jednom ugovoru mogu biti dva suvlasnika i plodouzivalac ili mora mora posebno sa svakim suvlasnikom plus plodouzivalac

Gde grešim kad ne mogu u ugovoru bez naknade da izmenim ono xxxxx? Pitam za druga, al stvarno! :)

Ja sam u jednom ugovoru o davanju zemljišta na korišćenje bez naknade (jedan parcelni broj) stavio i plodouživaoca na toj parceli, i zakonske zastupnike maloletnog vlasnika parcele. I svi su se potpisali u ugovor. Ugovor sam pravio prošle godine kad još nije trebala overa kod notara (pa ga nisam ni overavao kod notara), i prošao je u eAgraru...

Može na ugovoru da bude više lica ali svi moraju da budu potpisnici i da o svima budu navedeni svi parametri iz LK.

Nazad
Vrh