Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Какво је Ваше искуство са системо кап по кап на стрмим теренима у смилсу коришћења црева са компезујућим капаљкама. Где се могу набавите у смислу да сигурно могу послужити за стрем терене. Ако имате било какво искусто или сте чули нешто о томе молим Вас да ме упутите.
Неѕнам колика је цена тих црева, али постоји јефтино решење. Једноставно купи вентиле код којих могу да се прикључе црева и са једне и са друге стране, коштају око 50 дин ком. и малтене су исти као и класични вентили ѕа спајање са главним водом. Онда једноставно поставиш вентиле на половини нагиба или како процениш, мало их затвориш како би вода спорије протицала ка крају црева и на тај начин изједначиш притисак у цреву. Просто ко пасуљ, а купине су у питању. шалим се мало, ја сам то већ испробао и функционише.
Pozdrav svima,neznam dali je pravo mesto za ovo pitanje ,ali oprosticete posto sam novajlija.Imam kupine Loch Ness 15-ak ari,zasadjene prosle godine ,tako da nisu jos pod spalirom.A naravno za koji dan ce ,cim se ukaze lepo vreme.Jesenas sam ih prskao prihranom i plavim uljem.E,sad dolazim do poente.Kad sam pre par dana stigao da ih obidjem naisao sam na sledeci problem :[I
Jel ovo ljubicasta pegavost i kako je tretirati,cime?Ili je mozda samo izmrzlo...?Uzrok ovog pucanja na kori je moguce od "neznog" pomeranja lastara prilikom obrade zemlje frezom.
Evo nešto od preparata za žutu rđu: na bazi propikonazola TILT 250 ili PRESING, ili na bazi difenokonazola SCORE,SEKVENCA,SIGURA. Inače kod mene u kupinjaku je očajna situacija. Krenule su lepo ali zadnja 2-3 jutarnja mraza odnela sve. Sad se nešto muče iz rezervnog pupoljka. Slaba vajda. Biće prutova pun kamion da se lozi kazan![]()
Vlage za sada ima. Moram malo djubriva baciti i posle ponovo zaliti. Dobro joj j doslo ovo mlo zahladjenje, bar da je sunce ne przi toliko.Mislim da mozes baciti NPK i KAN po po saku pomesano i okopati motikama fino a onda ili da padne kisa ili zalij malo da se rastopi...Tako bi bar ja radio u toj situaciji...