Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Какво је Ваше искуство са системо кап по кап на стрмим теренима у смилсу коришћења црева са компезујућим капаљкама. Где се могу набавите у смислу да сигурно могу послужити за стрем терене. Ако имате било какво искусто или сте чули нешто о томе молим Вас да ме упутите.
Неѕнам колика је цена тих црева, али постоји јефтино решење. Једноставно купи вентиле код којих могу да се прикључе црева и са једне и са друге стране, коштају око 50 дин ком. и малтене су исти као и класични вентили ѕа спајање са главним водом. Онда једноставно поставиш вентиле на половини нагиба или како процениш, мало их затвориш како би вода спорије протицала ка крају црева и на тај начин изједначиш притисак у цреву. Просто ко пасуљ, а купине су у питању. шалим се мало, ја сам то већ испробао и функционише.
?Uzrok ovog pucanja na kori je moguce od "neznog" pomeranja lastara prilikom obrade zemlje frezom.Pozdrav svima,neznam dali je pravo mesto za ovo pitanje ,ali oprosticete posto sam novajlija.Imam kupine Loch Ness 15-ak ari,zasadjene prosle godine ,tako da nisu jos pod spalirom.A naravno za koji dan ce ,cim se ukaze lepo vreme.Jesenas sam ih prskao prihranom i plavim uljem.E,sad dolazim do poente.Kad sam pre par dana stigao da ih obidjem naisao sam na sledeci problem :[I
Jel ovo ljubicasta pegavost i kako je tretirati,cime?Ili je mozda samo izmrzlo...?Uzrok ovog pucanja na kori je moguce od "neznog" pomeranja lastara prilikom obrade zemlje frezom.
Evo nešto od preparata za žutu rđu: na bazi propikonazola TILT 250 ili PRESING, ili na bazi difenokonazola SCORE,SEKVENCA,SIGURA. Inače kod mene u kupinjaku je očajna situacija. Krenule su lepo ali zadnja 2-3 jutarnja mraza odnela sve. Sad se nešto muče iz rezervnog pupoljka. Slaba vajda. Biće prutova pun kamion da se lozi kazan![]()
Vlage za sada ima. Moram malo djubriva baciti i posle ponovo zaliti. Dobro joj j doslo ovo mlo zahladjenje, bar da je sunce ne przi toliko.Mislim da mozes baciti NPK i KAN po po saku pomesano i okopati motikama fino a onda ili da padne kisa ili zalij malo da se rastopi...Tako bi bar ja radio u toj situaciji...