Kupina 2015.Cena,radovi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupina ce ove godine biti preko 100.din.Mislim da osiguravajuce kuce rade procenu u slucaju eventualne stete na 120.din.Poydrav...::novac::

Ja koliko sam cuo kod nas ce pocetna biti 160din ali tek je po neko poceo da bere, nista ne znam dok ja ne predam pa da se uverim. :osmeh:

Sojicu ne obaraj mi cenu sa 140. Naljutices me. To je srednja cena za cacanku

- - - - - - - - - -

Ako mi opet mlatnes tu cenu od 100din gadjacu te pivskom flasom al praznom

Ako mlatne cenu od 160 ja cu ga gadjati sa gajbom ,ali punom.:osmeh:.Jos je rano za kupinu,ali posle ovog sutra,moze da se desi da stigne malinu,i po ceni ali i po prinosu.

ma koji vam je vrag..gadjajteme sa onom plasticnom punom pivskom flasom od 2l,poznatijom kao porodicno pivo ili KRMACA:ppozdrav:
Da xsale,samo da nebude sutra onog vruceg vetra,on bukvalno urnise malinu...
a ako je tacno da je agropartner izasao sa 160 svasta se moze ocekivati,jer koliko poznajem vlasnika hladnjace,uvek je bio tezak da da neku vecu cenu..

Kolege,otkupljuju li vase hladnjace i divlju kupinu i kakav je odnos prema ceni domaće(iskustvo prethodnih godina)?

Послато са GT-S7560 уз помоћ Тапатока

Zavisi gde se nalazite, od vremenskih uslova, kada ste završili radove u proleće... Juče i danas imamo na otkupu po nekoliko gajbi čačanske, kod nas u placu iza kuće juče bilo 6 gajbi, a u velikoj njivi smo jedva našli desetak kupina dok smo postavljali mrežu, prvo branje neće biti pre 15. jula tamo. Dotle će se valjda znati i cena.

20150710132411.jpg

- - - - - - - - - -

20150710142734.jpg

- - - - - - - - - -

20150710143514.jpg

- - - - - - - - - -

Evo nasih kupina,na prvi pogled nisu lose ali mnogo malo ima rodnih grana u odnosu na prethodne godine.Jos i ako cena bude mala od dobiti nista.:sta:

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh