slavisa0101
Član
ma ne,opet sramota da nakace 30-40 din lakse na kraju berbe ili pred kraj cena 30 pa strajkujte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovi malo jaci,mi sita nakacili.kod mene ti 60 ali kad oni skinu na 30 ja se sj....Kako to mislis da ''nakace'',valjda da ''nakacite''
ima tamo gde ti dajes pa bilo gde da jeod svih ti je najjaci u budilovini jedna hladnjaca,ne sto se tice cene vec postenja i reci.gde dajes jer u taj tempo?nikad nisam bio
- - - - - - - - - -
ne znam odakle si i kakve veze imas sa hladnjacama ma bilo koje da su ali zapamti dobro budim grad,hladnjaca u budilovini.sve ostalo ti sinak ucenjivanje nije ni on neki izvoznik ali ne da je posten vec sto kaze to mora da bude pa makar on izgubio,ne gubi jer zna vise od velikih hladnjaca.ovo gde ti dajes,necu da pricam samo mi kad predjemo moravu naj... i to uvek
da naravno,imas lose iskustvo sa njim?
- - - - - - - - - -
i koga imas postenijeg u rasinskom delu od pecic slave?svaka cast coveku,sto ti kaze to je,uvek ima cenu ne gleda kako drugi placaju pa nesto da zove a nece ni da pretplati normalno,kes odmah,samo parkiras vozilo i cekas ako bas neces da pomognes
Dobro je Srbi samo svađa neka. Javljajte cenu kupine, ima li promena??