Kukuruzni adapter za kombajn

Kakvog su kvaliteta timken?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni se Timken ne sviđa iz razloga što su većinom u C3 varijanti a to ne ide baš na svaku poziciju pa gledam da ih izbegavam.
Koyo, Ina, Fag, SKF mogu da prođu.Nekad i najjobičniji no name pirinčar završi posao i traje dosta dugo, nema pravila.

Ја сам на берач једне године ставио све пољске лежајеве и могу рећи да су можда и бољи од свих звучнијих имена. Берач је пар сезона после тога одрадио и тако је и продат.

Ovako bi trebalo.
06cfe0a38551f3d47670f74ff46b6de1.jpg

Nego koliko nisko moze da se vozi u suncokretu? Kazu da ako ulaze stabljike da bude prljavo… nisam do sad nikad radio suncokret

@zokib koliko sam video ovo malo sto sam radio ne treba mnogo ici nize ispod glava, sto blize to bolje da ih ne treska mnogo o astal i ne trese semenke, takodje sto manje mase sa ulazi u kombajn, brze se vozi i rasterecenija sita.

Zna li neko gdje bi se mogli nabaviti kardani za kukuruzni adapter, oni što se spajaju prirubnicom.
Jako je malo mjesta, uspio sam sa cijevi namontirati manje kardane, 27, ali su preslabi odlaze, a veći 35 imaju prevelike uške i nema šanse sa cijevi ih namontorati, trebali bi sa prirubnicom, ali gdje takve naći?

Zna li neko gdje bi se mogli nabaviti kardani za kukuruzni adapter, oni što se spajaju prirubnicom.
Jako je malo mjesta, uspio sam sa cijevi namontirati manje kardane, 27, ali su preslabi odlaze, a veći 35 imaju prevelike uške i nema šanse sa cijevi ih namontorati, trebali bi sa prirubnicom, ali gdje takve naći?

Mislis na one sto idu direkt na osovinu ? bez zljebova nego kajla sto ga tera? Ja sam kupio za osovinu fi40 isto za adapter

Kamionski kardani su takvi,ne odgovara od nekog ?.Ja sam za utovarivac uzeo od jednog sto prodaje sve i svasta,ima gomilu tih kardana kamionskih,nasao taj od nekog kamiona kardan,sve je odgovaralo,rupe,precnik,sve.

Nazad
Vrh