Kukuruzni adapter za kombajn

Kako odradi kukurzovinu? Imas li problema kad je polegao kukuruz? Koliko brzo mozes da vozis, i koji kombajn. Sta su mu mane?
Dobro tarupa, bude problema kad je polegao kukuruz. Nosi ga New Holland CX 5090, do 8 km /h idemo. Ako ima preko 7,5 t/kj mora sporije. Mane su što više kukuruzovine baca na levu stranu, na kraj prve baterije, kad ideš trag do traga tu pravi otkos.Plitke krajnje stranice hedera, kad pustiš niže a sejano sa 4 reda hoće da ispadne klip.
 
Jel taj slici ovom
taj samo lici na famtini,daleko je kilometrima od njega,bili smo jesenas sa drugarem da gledamo jedan takav posle dve sezone koriscenja,drugar je kupovao nov,clan je ovog foruma-@pavel brahna,i dvoumio se izmedju dominonija.i ovog arkturk,..svi delovi lice na fantini,ali daleko je..na svim kucistima curi ulje.svugde lufta,a kad pogledas zavrsnu izradt izbliza,sve je jasno...kod nas ima barem 10komDominoni,i jako ih ljudi hvale,niknd se ne zali..
 
Kroz koju stavku u uredbama može da prodje adapter za kukuruz?Može odgovor i u PP.
 
Imaju rok od 5 godina da ti dodju u inspekciju. To što su neki tako prošli to je krivično delo...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
Kak koju, pa pise zadnja stavka prikljucni berac kukuruza.
Sta je to prukljucni berac kukuruza, mlazni avion nije, helikopter nije...
 
 
Može da prođe sada jer je jasno definisano kao berač kukuruza.U prošlim konkursima te stavke nije bilo.E sad, kreće nov konkurs a ni stari nije završen, ko tu koga?
 
A berač kukuruza je širok pojam a još priključni. Volebi lično da to može proći, jedno je adapter a priključak je nešto drugo.:sta:
 
Sta sad ti hoces da dokazes ili pokazes uopste mi nije jasno. Jel ministarstvo prihvata kukuruzni adapter da subvencionise? Prihvata.
Sta tu sad ima vise da se polemise.
 
Naravno,masina se prvo kupi pa se onda konkurise jel?
Ne na predracun?
 
Ja isto tako mislio kada sam kupio prskalicu. Predao sam prvi dan i dobio novce. Treba probati

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
 
Sta mislite da li class 78s moze da radi sa adapter 5 reda posto nasao sam dva na oglasima pa da ih ne kratim razmisljam da uzmem jedan od ovih dva i samo kacenje i pogon da namestim za moj kombajn!Nisu mi daleko do sada gledao par i sve lomovi ove nisam gledao ali ako vrede uzeo bih jedan od njih
 
Sta sad ti hoces da dokazes ili pokazes uopste mi nije jasno. Jel ministarstvo prihvata kukuruzni adapter da subvencionise? Prihvata.
Sta tu sad ima vise da se polemise.
Kolega i mene interesuje ako ovo može da prođe, ali ima tu dosta začkoljica i treba to proveriti. Nebi voleo da se na meni lome koplja.
 
Nazad
Vrh