Slika se nalazi u fotokopiranom priručniku pa je jako mutna ali pokušaću nekako da je ubacim.Na novom tipu samo kućište otkidačkih valjaka i naočare odgovaraju od starog dok ostalo ništa nije isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je tako Bubu jedino su gume slaba karika jer hoce da zezaju cim su iole vremesnije {predpostavljam da su iste kao na 190 tki}Zmaj 191 ima dosta jace klipove od 190-ke a i od dosta stranih kombajna tako da mu nije problem to da nosi.
Diklofen,da to nije taj sto je prosle godine bio na licitaciji u Krajisniku?taj je otisao za 55000din,onako crven.a onaj drugi je kupio Ivan,isto osmoredni fantini.
Zamazi rupu margarinom prefarbaj i prodajMeni je jedna felna pukla na falcu i to beše baš lepa pukotina.Marka felne je ako sam dobro dešifrovao Titan a takve su i na Đ.Đ kombajnima jer imam jedan točak za rezervu baš od Đure.
Da li neko zna gde ima zmajev adapter 4 reda da se kupi...
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Okačićes ti njega na zelenka.Ima kod mene 6 redni.