Kukuruzni adapter za kombajn

Uh taj zahteva baš dosta snage+ako je zreo za remont na.eb'o si baš.

Moj je roto sečka sa dva noža ispod okidačkih valjaka fabrički, mislio sam na ovaj sistem kod mene i sistem rota disk na samim okidačkim valjcima što secka gricka kukurzovinu.

To mislis na onaj Gerigoff sisem?
To je sigurno odlicna svar, ali i skupa za odrzavanje i ima jednu manu, ako je taj sistem sam. Ako ima malo trave izvan reda nece seckati nista. Ostace sve cupavo. Zato je ubedljivo najbolji sistem nesto kao ovo:
Ima raznih varijacija.
A ovo su u principu svi postojeci sistemi.

To mislis na onaj Gerigoff sisem?
To je sigurno odlicna svar, ali i skupa za odrzavanje i ima jednu manu, ako je taj sistem sam. Ako ima malo trave izvan reda nece seckati nista. Ostace sve cupavo. Zato je ubedljivo najbolji sistem nesto kao ovo:
Ima raznih varijacija.
A ovo su u principu svi postojeci sistemi.
Nerazumes se a sad znas da je skup za odrzavanje i da ostavlja travu izmedju😂😂😂😂😂
Razumes se ti odlicno

Jel ima neko katalog claas adaptera 5-80 , 5-70 ,... bilo kog u stvari osim ovih novih "plasticnih" , nemogu da iskopam , ili bar dio kataloga gdje je slika limenih spiceva naprijed , mrnjaka ,i njihovog spajanja ?

Na mom Zmajevom adapteru 3 reda sečke je ugradio neki Buda iz Uljme.Osovine i zupčanici su spakovani u zatvorenu kutiju i potopljeni su uljem.Ono što mi se ne sviđa,sečke su postavljene mnogo pozadi,skoro skroz iza adaptera.Dešava mi se u nekom kukuruzu da su štapovi samo pokošeni a dugački oko jednog metra.Dešava mi se čak da je neki štap samo zalomljen i ne pokošen.Da li bi se šta promenilo na bolje ako bi te sečke pomerio napred,odmah ispod okidačkih valjaka?

Na mom Zmajevom adapteru 3 reda sečke je ugradio neki Buda iz Uljme.Osovine i zupčanici su spakovani u zatvorenu kutiju i potopljeni su uljem.Ono što mi se ne sviđa,sečke su postavljene mnogo pozadi,skoro skroz iza adaptera.Dešava mi se u nekom kukuruzu da su štapovi samo pokošeni a dugački oko jednog metra.Dešava mi se čak da je neki štap samo zalomljen i ne pokošen.Da li bi se šta promenilo na bolje ako bi te sečke pomerio napred,odmah ispod okidačkih valjaka?

Ovako je kod mog adaptera, bilo bi mnogo bolje da su ispod.

Nazad
Vrh