Uh taj zahteva baš dosta snage+ako je zreo za remont na.eb'o si baš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nerazumes se a sad znas da je skup za odrzavanje i da ostavlja travu izmedjuTo mislis na onaj Gerigoff sisem?
To je sigurno odlicna svar, ali i skupa za odrzavanje i ima jednu manu, ako je taj sistem sam. Ako ima malo trave izvan reda nece seckati nista. Ostace sve cupavo. Zato je ubedljivo najbolji sistem nesto kao ovo:
Ima raznih varijacija.
A ovo su u principu svi postojeci sistemi.
Jbg.Koliko para toliko i muzike.Takav dobar kosta 30000Mais star sa seckom i manje boli glava, ovo ostalo mozes jeza u ledja pa da vidis sta je!
Evo jedan GeringOff
Na mom Zmajevom adapteru 3 reda sečke je ugradio neki Buda iz Uljme.Osovine i zupčanici su spakovani u zatvorenu kutiju i potopljeni su uljem.Ono što mi se ne sviđa,sečke su postavljene mnogo pozadi,skoro skroz iza adaptera.Dešava mi se u nekom kukuruzu da su štapovi samo pokošeni a dugački oko jednog metra.Dešava mi se čak da je neki štap samo zalomljen i ne pokošen.Da li bi se šta promenilo na bolje ako bi te sečke pomerio napred,odmah ispod okidačkih valjaka?
I kod mene je isto na geringu.radi lepo,ne preterujemo sa brzinom...a fabricki nozevu na njemu su od kada je kupljen-neki fantastican materijal svakako.I kod mene je na geringu tako, lijepo sijece.