Kukuruzni adapter za kombajn

Radi on za sve zivo, on je meni radio na Capello, a to da treba da se čeka to mi je jako dobro poznato, treba imati strpljenja, sve ostalo ispoštovao maximalno!
Na Capellu je ubacivao u gotove kutije, je li veliki posao to sam odraditi sa njegovim dijelovima?
I kako si zadovoljan sa tim?

Da, mi smo sve to sklapali, iskren da budem na početku deluje komplikovano, najteže dok uradiš na jednu bateriju, posle ide sve to lako, obijasnio nam je lepo majstor Jan, ima on katalog, (samo što nije imao vremena da to on odradi). Sve je to predvidjeno, sklapa se kao lego kockice, šraf na šraf, nema ništa da se skarabudži seče, vari. Radi odlicno, ne može da se provali da je naknadno montirano, da nije fabrička sečka.
Na Capellu je ubacivao u gotove kutije, je li veliki posao to sam odraditi sa njegovim dijelovima?
I kako si zadovoljan sa tim?

Da li neko ima 5.redni adapter za kukuruz, da bi hteo da ga izmeri u sirinu, tipa dominoni i slicni cenovno?
Ubedjuju me da mu je sirina 3.3m ?

Pa to sam i ja pomislio
Doduse navikao sam na zmaja, a kod njega krajnje baterije ko i ove u sredini.
Al bi mi ta sirina od 3.3 resila mnogo muka

Našao sam bio originalno kačenje ali je prodavac istog ispao preveliki kurton od čoveka pa nisam hteo da ga uzmem ni da mi ga džabe da.
Preslikali smo to originalno, otišli u prodavnicu koja prodaje materijale, isekli nam sve po volji, povarili, ofarbali i ćao.Koštalo je možda 50-ak evra, ne više.Dosta kačenja ima u ponudi kod Ace iz Klenka pa možeš i tamo da pokušaš.

Nazad
Vrh