^^ Jesu ovo za Zmaja?
Ako nisu @jbrtka ako nije problem da okačiš koju iz vise uglova za potencijalnog kupca
Ako nisu @jbrtka ako nije problem da okačiš koju iz vise uglova za potencijalnog kupca

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja prenosim moje iskustvo.Najbolje da čovek proba pa vidi kako mu bolje ide.Ako seje ove novokomponovane sorte suncokreta sa "stay green" efektom gde je zrno zrelo a stablo zeleno, je.aće sam sebe bez noževa na lancima.Nema sanse da gusi bez nozeva na privodnim lancima.Prosle godine tako radjeno.Samo stavi plocu sa kontra nozem i upari privodne lance da zubi zajedno idu.
Nema sanse da gusi bez nozeva na privodnim lancima.Prosle godine tako radjeno.Samo stavi plocu sa kontra nozem i upari privodne lance da zubi zajedno idu.
Nema nešto puno za brati,malo manje od pol hektara,pa da ne kupujem sad ove dodatke za branje,nešto bi doma složio da bude dobro..
A kak je branje bez ikakavih dodataka,znači normalan adatper ?