tesla
Član
Pa valjda ti rade privodni lanciKad spustis kukuruzni heder da skuplja taj polegnut kako uvlaci suncokret unutra?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa valjda ti rade privodni lanciKad spustis kukuruzni heder da skuplja taj polegnut kako uvlaci suncokret unutra?
Dobra odluka,nećeš se pokajatiMontoya, a jel bi mogao da radis bez one mreze sto imas na adapteru? I ja sam uzeo ploce od brtke. Ali ja nemam tu mrezu....
Upravo tako,visina je odlična i uopšte ne smeta gumamaOvo je odlicna visina kosenja,cuva gume na masinama,i sta ako ulaze stapovi to kombajn ne oseti,sve se samelje...
Nisam znao da neće da uvlačiRade lanci ali kad je spusten heder nece da uvlaci suncokret.Probano,ne pisem napamet.
nevidi se na slici naj jasnije ,mozda ti beracki valjci povlace stabljiku pre odsecanja .da li si rasirio maksimalno beracke valjke i na kojoj je visini kontra noz ,ili je moguci nedostatak nozeva posto si vario na svaku drugu.to je neko moje skromno misljenje.poz.Ne zaglavi se kada stigne do stapa. Nego noz od pocetka prodje ispod suprotne letve, kada stigne do flaha on zaglavi. Znaci kao da lanac tezi da ide prema drugom lancu. Da li me razumete?
A izgleda ovako zakrivljen, zato sto sam vracao u kontra smeru, da bih odglavio adapter.