Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi se lepo na snimku kolika je visina suncokreta i koliko visoko držim adapter i koliko je visoko istarupano
tebi ako se ne sviđa to je tvoja stvar,ja sam ovo postavio da podelim iskustvo sa ljudime koje interesuje
po meni je jako dobra stvar....
Bassss verujem sto kaze lala... Ako hoces da lepo istarupira mora da se spusti dosta nisko a onda ulaze stapovi od metra u bubanj, pa ako su jos zeleni sa liscem hoce i osovine od bitera i truma da iskrivi i jos sto sta. Bar je to moje misljenje i ne bi kacio kukuruzni ako bas nemam potrebe.
Po istarupiranom al visoko da ga guma obori,teras kako hoces napred nazad...
Ako tarupas nisko da,nisam dzabe ja ugradio papuce za obaranje capura kad radim kuruze.
Moram da ti okacim par slika od guma na kombajnu da vidis kako im nije nista od tarupanja,a usput i od zmaja koji ima gume fabricke iz 88 god. i tera kljunasti adapter,naravno da teranje na rikverc nevalja za mnogo stosta al na gumama nema oziljaka kao iza tarupiranog...
Hehe, sjecam se iz davnih dana (od prije 2-3-4 godine) slike jednog zmaja 142 uteranog u garazu u rikverc s otkopcanim hederom i da se pricalo kako je kombajner rasjekao prednju gumu na kombajnu i da je kupljena samo ta guma nova a da druga nije mjenjana. Jos je bilo komentara kako prednje gume nisu jednake
Inace imam slabu memoriju al se ovog sjecam kao da je jucer bilo
Nego, nitko mi ne odgovara nista na pitanje o okretanju uvlacnih lanaca za vrsidbu suncokreta? (komentar 82 u ovoj temi)
Kad spustis kukuruzni heder da skuplja taj polegnut kako uvlaci suncokret unutra?Još jedna prednost, je što polegnut suncokret može odlično da odradi, dok klasičan sa kljunovima baš nemože![]()
tako je,leva je stradala drugim povodom i greskom mog kombajnera al desna je jos uvek na felgi,pricamo o ostecenju od stapova,taj zmaj od prvog dana radi suncokret i na gumi nema nikakvog ostecenja od stapova dok sam sa klasom poceo da radim kuruze pre 3god. a suncokret prosle i ove godine isto sa kuruznim adapterom i unistio sam gume do besvesti,jest da se i naradio al ni gume nisu bas jeftine(23.1-26),greska je jedino sto umesto gume nisam napisao gumu ako si vec hteo da mi smestis nesto.....