Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja tako radim vec par godina jedino sto povuce malo sa strane,ali nista strasno.bolje je prekri zemljom nego gumama iz iskustva ti to kazemImam jedan problem oko silaze ove godine... Naime morao sam lucerku da sklonim u silo jamu (koja je pokrivena) jer nisam imao gde (bezveze lucerka da kisne) ali sad mi je problem sto nemam silo jamu a moracu silazu da radim... Makar nekoliko prikolica za 4-5 krava jel sam i tako slab sa hranom (sve odnela poplava)..
Sta mislite o tome da prostrem najlon u dvoriste i na njega kipamo silazu i da posle pokrijemo i preko toga gume???
Hoce li to valjati posto ne planiram nista da stavljam sa strane niti da ukopavam to??? Sta mislite da li moze tako??? Unapred hvala...
ja tako radim vec par godina jedino sto povuce malo sa strane,ali nista strasno.bolje je prekri zemljom nego gumama iz iskustva ti to kazem
Ja je upakujem kao poklon, samo jos masna fali, al avaj, ubudja se odredjeni deo.... Na kraju sam shvatio da u silazu ne idu cepanice, nego sitno seckana skoro kao trina na strugari.... Razgovaracu sa covekom da stisne malo valjke i naostri nozeve!
Ciroooo druzeeeeeee obrisi poruke, ne mogu da te dobijem, centrala zauzeta stalnooo![]()