milos bota
Član
Ja sam danas načeo,190 kom sto ovaca što jaganjaca nisu mogli da pojedu 3,5 veliki kolica od 100l koš zapremine
- - - - - -
- - - - - -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nova je silaža, treba mešati sa starom silažom 7-10 dana, pre potpunog prelaska na novu silažu. Kad se naglo pređe na novu silažu, konzumacija naglo padne, iako je silaža odlična na oko. Barem mi u PIK-u tako radimo. PozzDrugar otvorio pre par dana i kaže da mu krave nisu baš oduševljene. Nisam bio kod njega da lično vidim, kaže da su izgled i miris sasvim u redu. Ko će ga znati?
Tek ce da osvajaju, nece niko da radi. Moli da uzmes da radis da mu se ne zaparlozi kada je malo ocistis od korova a on dodje i kaze da nece vise da mu se radi sejace on. I naravno opet je ne radi.Ali osvajaju korovi....
Najbolje ako tako radis, nemoj da sadis taj jedan red. Izvadis seme iz kutije na sejalici prilikom setve kukuruza I onda taj jedan problematican red u opste I ne postoji.Nema ko da prosece.