petarkrsmanovic
Član
Za moje potrebe sasvim dovoljno.
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sakupljaci sekundarnih sirovina su cudo..Gde nadje ovoliko gume?
Malo smo zaostali jbg, bez uvrede bilo koga...Cast izuzecima ali na vecini slika vidim da je pravljenje siaze i dalje velika nepoznanica
ja sam racunao 1h posaditi za silazu nemoze bez 80000 iljade sto je u danasnje vreme velika para za onog ko ima 8 krave.nekako se vise isplati detelina ima 2 ha za te pare posejati i miran si 5 god.stvarno nerazumem .al ajd.nek vi sa srecu
Imam pedeset dve godine a silažu radim 35 godina, zanima me šta sam to propustio.Cast izuzecima ali na vecini slika vidim da je pravljenje siaze i dalje velika nepoznanica
Gde gresimo?
Petre nemoj da se ljutis ali desna poluga ti treba i za oranje ,za travaricu ako kosis sa obicnom i sto je najvaznije kosta manje od 2000 dinZa procenu suve materije sam siguran da sam pogodio pravi trenutak, cak sam se i konsultovao sa jednim iskusnim clanom foruma koji ti sigurno spada u izuzetke.
Sad ti meni objasni kako da podesim visinu kosenja na 20-25cm kad je stelovanje desne podizne poluge na ovom 558 sto nosi silokombajn neispravno, tj zavarena je tako da bude paralelna sa levom? Kad podignem tocak na kombajnu da kosi vise, on se iskrene toliko da levi kljun trlja po zemlji, a ne mogu da ga ispravim na polugama?
I kako da na kombajnu starijem 10 godina od mene podesim da secka ne previse sitno a da opet svako zrno bude naceto?
Ne ljutim se, ovaj traktor ore s regentom 2x14 obrtacem, a ferga kosi rotacionom.Petre nemoj da se ljutis ali desna poluga ti treba i za oranje ,za travaricu ako kosis sa obicnom i sto je najvaznije kosta manje od 2000 din