Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slikacu sutra situaciju kod mene a mozda i snimim uzimanje silaze,cirkus od blata samo takav.Do ove godine nisam imao problema a sad potop svugde...........Ja ne mogu da zamislim silo jamu bez betona,gde je sve okolo blato i ispod blato a ti kopas i vozis po blatu.
Kada završiš, slikaj, možda ima neka ideja za ukrasti..Ja sam moju i pokrio,tj. jos nisam ali sam napravio konstrukciju i sutra cu da stavim pokrivku.Od iduce godine pokrivam odmah posle siliranja.Ako hoces nesto da uradis moras malo i da ulozis.
I ja sam ukrao ideju.Jedan clan nekoliko stranica ranije je slikao kako je pokrio silazu a konstrukcija je bila od plasticnih cevi za plastenike.To sam i ja kupio i postavio.Kada završiš, slikaj, možda ima neka ideja za ukrasti..
Kada je zemlja ispod silaze/senaze moras najlon skroz okolo da stavis, mislim najlon i jefnog dela da idei uz zidove i ispod silaze, i odozgo drugi najlon, ja sam ove godine kod senaze pogresio nisam stavi ispod najlon iz jednog dela i voda je podlivala u silos i kvasila senazu i izlazila na drugoj strani, jeste da kosta vise najlon ali bolje je dosta.