Prijatelju ne znam kako to kod tebe ali znam da sam ja profesoru rekao na ispitu da za 1 godinu popravim humus za 1% ili bi me predlozio za Nobelovu nagradu ili bi me izbacio sa fakulteta i pocepo mi index! Za 1% ti je potrebno oko 100 godina a u nekim delovima nase lepe zemlje i 500!
A sto se tice Diabrotike, da se vratim na temu, odgovorno tvrdim da to sto Bayer nudi Ponco 125, je cista izmisljotima i uzimanje para! To nije samo moje misljenje nego vam prenosim i misljenje mnogo ucenih ljudi cija imena ne bi da navodim! Oni to nisu ispitali i proverili, prodaju napamet, tako da ni oni nisu sigurni da li to moze da upali ili ne!
Ja cu ove godine sejati kukuruz na kukuruz i uzecu ponco sa normalnom dozom, zbog zicara! Ali kod dijabrotike od tih stvari nema vajde!
Jedini sto znam da treba sejati ili ranije ili ranije hibride iz prostog i proverenog razloga! Ako u ataru vas kukuruz bude najmladji (najfinija svila) kada dijabrotika pocne da leti, sva ce se sjatiti kod vas, e onda si nadrljo! Prosto ko pasulj!