milan11
Član
Ovi iz Kolara ?E tako i kod mene, sve kontra napisali. Džabe sam dangubio sa njima da idem po njivama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovi iz Kolara ?E tako i kod mene, sve kontra napisali. Džabe sam dangubio sa njima da idem po njivama.
Da znam, isli su i kod mene.. Ja sam primetio da nesto ne valja jer sam ponovio uzorkovanje na nekim parcelama od pre 4 godine i tacno se vidi da je izmesano, odnosno razlicite analize se podudaraju sad i pre 4 godine@milan11
Da,
Još imaju na telefon neku aplikaciju i preko GPS-a označavaju gde su vadili uzorak, a kad mi stigle analize pa to je smejuruja![]()
Pa sta moze racunica da kaze? Kako god okreces 110000 din po kj ne moze davati minus vec solidan plus!a racunica kako ispadne na kraju?
Ma protivgradnu treba ukinuti. Drzava snosi 60% cijene osiguranja grad Bijeljina snosi dodatnih 20%. Osiguraj usjev i zavrsena prica. Uz ove subvencije cijena osiguranja je smijesna. Nas duvan kosta osiguranje 50e po hektaru. Psenica kukuruz i ostale kulture su sigurno duplo jeftinije.И код нас се прича да чувају Милин воћњак
А са те стране долазе падавине и јбг
Gde si kupovao UAN i koliko si ga plaćao?Vrsen danas kukuruz na repi pretamburanoj, zaorano 300kg/kj 2/24/12, zatim proletos 110-120kg ureje,repa pretamburana i u dan posejano 5 maja, sortinent sta je ostalo( a sve hibridi koji su u ranijim rokovima dali vise preko 5t/kj prosek), ovaj majski presao 3t/kj, tako da kod mene nema pomisli na majsku setvu u kukuruzu. Soja predusev.
Isao i UAN 2x po tipa 40l/ha kao da dodam azot.
Šta je ušlo od rizika u Duvanu za 50e/haMa protivgradnu treba ukinuti. Drzava snosi 60% cijene osiguranja grad Bijeljina snosi dodatnih 20%. Osiguraj usjev i zavrsena prica. Uz ove subvencije cijena osiguranja je smijesna. Nas duvan kosta osiguranje 50e po hektaru. Psenica kukuruz i ostale kulture su sigurno duplo jeftinije.
Neki reslovi kod kolege ostali.Gde si kupovao UAN i koliko si ga plaćao?