cicimoric
Član
Ima i dobrih parcela. Klipovi birani sa mesta gde ne fali u redu i uzimani redom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lule28, Matic je u pravu. Kada sam pre 42g. ucio skolu ostalo mi u secanju jedan slucaj (istinit) iz sudske prakse. Suduja donosi resenje koje glasi: UBITI NE, POMILOVATI. Daktilograf je napisao UBITI, NE POMILOVATI. Totalno se menja smisao recenice. Naravno covek zbog pogresnog zareza streljan.bitni su postovi samo neka se cepa
jel realno da neokog zanima da li ne nzam ili neznam
Iz tvog pisanja, da se primetiti, da si mlad. Na forumu takodje si od juce. Uci od drugih, nemoj da si frustriran. Pametnom dovoljno.Svakako je trebao biti streljan ma gde da je bio zarez . A posto se secas sta si ucio pre pola veka , ( evo zareza da ne bude kao iz tvog primera ) kazi nam sta si rucao pre 10 dana![]()
Zelen ko guščije g.....Iz tvog pisanja, da se primetiti, da si mlad. Na forumu takodje si od juce. Uci od drugih, nemoj da si frustriran. Pametnom dovoljno.
Samo tamo gde je morao da stavi , nije stavioTi sad stavljas zareze posle svake reci
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
pisite kako hocete, nogama, rukama, u rikverc svacije pravo, svakako nam je pismenost kao i sve ostalo vredno u jednom drustvu otislo davno u tri lepeNaravno, mator covek.Ti sad stavljas zareze posle svake reci
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ljudi malo zezancije nije na odmet . Valjda je humor jos potreban ?Samo se vi sprdajte, nije poenta da ovde drzimo casove knjizevnosti, lepog pisanja i gramatike, krecem od sebe da u brzini brljavim sa tastaturom ali neke osnovne stvari je strasno da neko ne zna, prosto bode oci i usi dok citas ali niko nikoga nije osudjivao samo se iskomentarisalo kao sve ostalo na forumu. Samo se neki nasli pogodjeni i uvredjeni kao da se ne znam sta desilo....jos ispadosmo mi krivi sto smo skrenuli paznju, cirkuspisite kako hocete, nogama, rukama, u rikverc svacije pravo, svakako nam je pismenost kao i sve ostalo vredno u jednom drustvu otislo davno u tri lepe
Izgleda da si dobio dobru kisu danas ,cim si se pojavio kolega ? Mi trenutno samo olujni vjetar ,da polomi sta je ostalo.Moramo zaposliti lektora jer se uskoro nećemo moći sporazumjeti.
U nemogućnosti da ga imamo može da posluži i kolektor. Onaj obični, za otpad.
Ziv ti meni bio samoLjudi malo zezancije nije na odmet . Valjda je humor jos potreban ?
Inace nisi trebao zarez da stavis posle - Samo se vi sprdajte . Zarez ne ide i imas jos par greskica![]()