Kukuruz 2026

Zato nikad necemo ni biti isti
Jer ne razumete neke osnovne stvari

Naprimer rec zvala i rec dzem(romi ce me odmah razumeti) su isto
Al ko nezna jbg

Dal sadio i sejao koga boli ona stvar
Ja cu se drzati ovog govora a vi vidte stacete 😉

Jos samo i drvece da sejemo i “koga boli ona stvar”😂
Neverovatno sta se sve moze procitati i to od strane srba, da je manjina napisala toliko gluposti koliko sam sve procitao na ovom forumu bili bi pljunuti non stop!
Jbt, citam u vise navrata “ jer “ umesto “jel” ili srbski umesto srpski i niz drugih nepismenih izjava!

Jos samo i drvece da sejemo i “koga boli ona stvar”😂
Neverovatno sta se sve moze procitati i to od strane srba, da je manjina napisala toliko gluposti koliko sam sve procitao na ovom forumu bili bi pljunuti non stop!
Jbt, citam u vise navrata “ jer “ umesto “jel” ili srbski umesto srpski i niz drugih nepismenih izjava!
druze ja sam manjina a to sto fale koja slova milion putaa sam rekao da pisem brzo
to me i jebe kad prijavjujev ovima sve ovima pa onda vise provodim vremena jer sam dobro uradio ili ne

propadase do bola
bas sam danas sa jednim clanom na forumau privatnoj prepisci se dop malo
kakava ironia najvecih protestanata ove vlasti a oni samo avanzuju sto bi rekao sojic i to poprilicno

e sad opet ko shvati 2 i 2 razumece

pazi danas me zvao lik krece uskoro sa 23din otkup

reko moze unapred 21din ja zadovoljan,kaze nema sad para da mi da :haha: :haha: :haha:
sta me zoves koji **greška onda

poceli ko sipci ko nekad za bikove kad se tovarili iz kosare davnih dana pa kad izadju iz kosare i vide koliki su,onda jel moze preko tj djuture da ne preplate jer su se zajebali u proceni kilaze u kosari
Znaci krece otkup sa 23 dinara.
Što te zvao ? Pa zvao te da kupi kujuruz od tebe.

druze ja sam manjina a to sto fale koja slova milion putaa sam rekao da pisem brzo
to me i jebe kad prijavjujev ovima sve ovima pa onda vise provodim vremena jer sam dobro uradio ili ne

propadase do bola
bas sam danas sa jednim clanom na forumau privatnoj prepisci se dop malo
kakava ironia najvecih protestanata ove vlasti a oni samo avanzuju sto bi rekao sojic i to poprilicno

e sad opet ko shvati 2 i 2 razumece
Ne zanima me sta si, ali kad si vec napisao sta si napisao citaj prvo i proveri da ne ispadnes nepismen, ne odnosi se ovo na tebe ali i ti si se naso medju onima!

Nazad
Vrh